Kavat vård | 54 nya platser i Kavat Vårds persiska boende
Den bästa vården och omsorgen är den du väljer själv.
vård, omsorg, äldreboende, gruppboende
22250
post-template-default,single,single-post,postid-22250,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

54 nya platser i Kavat Vårds persiska boende

Kavat vård fortsätter expandera sin verksamhet. Nu är det klart med ytterligare 54 platser för den persiska verksamheten i boendet i Akalla.

Det har funnits ett stort intresse bland personer med persisk bakgrund och därför har vi sökt efter lokaler för att kunna expandera verksamheten och jag är nu mycket glad att det är klart med dessa 54 nya platser, säger Kavat vårds VD Catharina Tavakolinia.

Beräknad inflyttning är satt till hösten 2016.

Det känns spännande att kunna bidra med ett nytt format för äldreboenden. Att få kombinera en aktiv samhällsinsats samtidigt som vi stabiliserar fastigheten är fantastiskt kul, säger VD för fastighetsbolaget Nordika, Jonas Grandér.

Kavat vård grundades 2006 och driver flera äldreboenden i Stockholm med olika inriktningar. Förutom persisk inriktning finns även äldreboenden med spansk och arabisk profil. I innerstaden drivs två äldreboenden med hotellkoncept.

Vi var pionjärer i att öppna äldreboende för personer med annan bakgrund. Då visste vi inte vilket stort intresse det fanns, men detta är ett tecken på att det varit en succé och att många äldre har ett behov att bo med personer med samma bakgrund. Vi är mycket glada att nu kunna expandera verksamheten och att ge fler den möjligheten, säger Catharina Tavakolina.