Jobba hos oss

Vad kännetecknar en Kajsa Kavat?

Att driva äldreboende är ett ansvarsfullt uppdrag. Vi tar dygnet runt hand om äldre personer som är beroende av oss för sin livsföring. Hela vår trovärdighet hänger på hur vi lyckas. Vi bygger våra värderingar runt sagan om Kajsa Kavat.

Vi är ivriga och finner på råd med ögon som lyser

Alla är modiga, nytänkande och visar handlingskraft. Vi har närvarande, engagerade och synliga ledare som deltar aktivt i vården. Nya idéer uppmuntras och utvärderas och många förverkligas. Vi är kreativa och hittar lösningar för att möta individuella behov. Hos oss är ingenting omöjligt! Vi vågar prova nya idéer och förslag för att lösa varje uppkommen situation.

Vi har det bästa äldreboendet i stan

Att våra kunder väljer ett Kavat boende är grunden för vår verksamhet. Vi ger omsorg med hög kvalitet där alla känner och tar ansvar. På Kavat ska vi vara kända för att våra medarbetare utöver kunskap och kompetens är bäst på vänligt bemötande. Vi handplockar de bästa cheferna för att lyckas. Varenda timme i verksamheten ska generera kvalitet annars ska den ifrågasättas.

Alla vill handla av den ”minsta torggumman”

Vi på Kavat vill utgöra ett alternativ som skiljer sig från de stora vårdgivarna. Vi är den ”lilla torggumman” som lyssnar till våra kunder och gör det bästa för att ge dem det de vill ha.

Vi har en kärleksfull relation till mormor

Allt i vår verksamhet ska kännetecknas av öppenhet och värme där både boende och besökare känner sig välkomna och får ett vänligt bemötande. Alla som arbetar på Kavat ska tycka om och ha erfarenhet av att jobba med äldre. Det gäller på alla funktioner och nivåer i företaget.

Vem vill arbeta hos oss?

Du som vill vara med och skapa en verksamhet som helt utgår från de som bor hos oss kommer att trivas på Kavat vård.

Känner du dig tilltalad – hör av dig till något av våra boenden.

Kavat Vård AB är medlem i Vårdföretagarna och följer privatvårdens kollektivavtal.

Vill du söka jobb hos oss och bli en Kajsa Kavat?

Du är varmt välkommen att sända in dina uppgifter och erfarenheter (CV) till oss så kontaktar vi dig.

Sänd dina uppgifter via e-post till den verksamhet som du är intresserad av.

Kommentarer inaktiverade.