Kavat vård | Kavat Vård söker verksamhetschef till äldreboendet Björksätra
Den bästa vården och omsorgen är den du väljer själv.
vård, omsorg, äldreboende, gruppboende
22837
post-template-default,single,single-post,postid-22837,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Kavat Vård söker verksamhetschef till äldreboendet Björksätra

Kavat Vård driver tio äldreboenden i Stockholms län. Nu söker vi en verksamhetschef till vårt äldreboende Björksätra i Skärholmen, som vänder sig till äldre med omfattande behov av vård och omsorg. Verksamheten drivs i egen regi.
Björksätra är ett modernt sjukhem med ett all-inclusive-koncept. Hit kan den äldre flytta in i fullt möblerade lägenheter där allt finns på plats.
Björksätra som ligger i Skärholmen öppnade 2009 och har 48 platser, varav 12 kan erbjudas för korttidsvård. Boendet har ca 50 medarbetare. Sjuksköterskor finns stationerade i verksamheten och ingår i ett företagsövergripande HSL-team. Du har en administratör på heltid till din hjälp.

Tjänsten
Som verksamhetschef ingår du i driftområdets ledningsgrupp och rapporterar direkt till driftchef Söder.

Tjänsten innebär:
– Personalansvar: rekrytering, kompetensplaner för medarbetarna, medarbetarsamtal, arbetsmiljö mm.
– Handleda personal vid införande av nya arbetssätt och metoder.
– Kommunikation med boende, närstående och vårdgrannar.
– Tät dialog med uppdragsgivare och proaktivt arbete för att säkra en jämn och hög beläggning
– Följa och anpassa bemanning efter beläggning.
– Arbeta med utgångspunkt från företagats värderingar.

Kvalifikationer
Du som söker har relevant akademisk examen, exempelvis socionom eller sjuksköterska. Du har fungerat som verksamhetschef på äldreboende i många år och är trygg i ditt ledarskap. Det är meriterande om du har gått Socialstyrelsens nationella ledarskapsutbildning för chefer inom äldreomsorgen. Det är också meriterande om du tidigare stått på tillstånd.
Du är en varm, kommunikativ person med förmåga att sätta mål på såväl kort som lång sikt. Du vill hellre vara bland medarbetare och boende än på ditt kontor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Kavat Vård erbjuder dig marknadsmässiga villkor samt ett nära och coachande ledarstöd.
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2018-01-31 till elisabet.keussen@kavatvard.se. Vi hanterar inkomna ansökningar löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ann-Catrin Rönnqvist, driftchef, tfn 08-58 00 47 12. Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Kavat Vårds värdegrund
Den boendes behov kommer i första hand. Vi finns till för de som bor hos oss och inte tvärtom. Varje satsad krona skall komma de äldre till del. Vi visar respekt för den enskildes egna val och behov av integritet. Vård, omsorg och service utformas med hög tillgänglighet, där vi erbjuder trygghet, inflytande, kontinuitet samt ett aktivt och meningsfullt liv. Klimatet på våra äldreboenden ska kännetecknas av hög service och vänligt bemötande. Närståendes förtroende är avgörande och de ska alltid känna sig välkomna och ges möjlighet att vara delaktiga, aktiva och bidra med sin kompetens. Vi säger inte nej, ryms inte önskemålen inom ramen för vårt offentliga åtagande erbjuder vi tilläggstjänster. Våra äldreboenden är boenden vi själva skulle välja.