Kavat Vårds kunder har tyckt och tryckt!

Vi har fått resultatet av vår brukarundersökning!

Boende på Kavat Vårds äldreboenden har tyckt till om sitt boende och verksamheten på boendet. Undersökningen genomfördes av Enkätgruppen AB, frågor ställdes av en oberoende intervjuare, de boende svarade själva genom att trycka in sitt svar på en läsplatta/iPad!  Att de boende själva fick ange sitt svar på ett aktivt sätt och dessutom vara pionjärer i att använda sig av den nya tekniken har varit mycket uppskattat.

Våra enheter ligger i topp när det gäller nöjdhet med personligt bemötande, boende, och omvårdnad. Nöjdheten är något lägre vad gäller synen på mat och aktiviteter.

Vi är så stolta och glada över de höga betyg våra boende ger oss! Nu när analyserat vårt resultat så arbetar vi ännu hårdare med områdena mat och aktiviteter utan att för den skull göra avkall på bemötande, vård och omvårdnad.

Tacka till alla Kavats medbetare som tillsammans med oss hjälpt oss att skapa äldreboenden som vi själva skulle välja!

Catharina Tavakolinia, Helena Rådberg, Kent Edström och Lars Brune

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>