Kavat Vård bedriver äldreomsorg som vi själva skulle välja.

Kavat Vård driver äldreboenden som vi själva skulle välja
Vård- och omsorg anpassad för dig och dina behov
Den bästa vården och omsorgen är den du väljer själv
Den boendes behov kommer i första hand

Kavat Vård driver högkvalitativa profilboenden i Stockholms län med en äldreomsorg vi själva skulle välja.

Alla har rätt till vård och omsorg på det sätt man önskar. Därför har vi låtit våra äldreboenden få vitt skilda profiler och innehåll. Vårt syfte är att erbjuda dig ett äldreboende med högkvalitativ vård och omsorg efter dina önskemål och behov. 

Det är viktigt att du som bor hos oss själv får välja. Och att de som bor på Kavat Vårds äldreboenden själva har valt, märks tydligt. Våra särskilda boenden har unika inriktningar i språk, kultur och innehåll i vardagen. Därför tilltalar våra boenden olika personer.  

Vad passar dig?

Du som har högt ställda förväntningar på service och bemötande, trivs sannolikt mycket bra på Birger Jarl, Brahem eller Wallinska med hotell-koncept.

Vill du flytta in i en smakfullt möblerad lägenhet utan extra kostnad väljer du Vilobacken, Björksätra eller Smedbyhof.

Älskar du utevistelse och djur bör du kika lite extra på Muraren. Vill du ha många mysiga spa-stunder kan Krögaren vara ett bra val.

Vill du känna dig trygg i ditt modersmål och din kultur väljer du Persikan (persiska), Bejtona (arabiska) eller La Casa (spanska).

Varmt Välkomna till Kavat Vård!

Kavat Vård på 3 minuter

“Kavat Vård erbjuder äldreboenden med olika inriktning och profil.
I kombination med vårt sätt att anpassa oss efter våra boendes behov och våra tilläggstjänster, finns alltid ett äldreboende som passar dig. Välkommen”

Medarbetare och boende samtalar om Kavat Vård.
Spela videoklipp

Hur Kavat Vård arbetar i den pågående pandemin

Även under coronapandemin erbjuder Kavat Vård en trygg och säker vård och omsorg. Tydliga riktlinjer, rutiner, utrustning, engagerade medarbetare och närvarande chefer.

Kavat Vård på sociala medier

Vi finns här för dig!

Inga frågor är för stora eller för små…

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.