Ännu bättre resultat i år

Vi är pålitliga. Goda resultat i trivsel.
Hela 84 % av de som bor hos oss är sammantaget nöjda, att jämföra med Stockholm och Rikets 81 %.

Att välja att bo i ett boende som Kavat Vård driver ser vi som ett stort förtroendeuppdrag. Vi tar det på största allvar och känner oss både tacksamma och mycket stolta över det resultat vi fått i den nationella brukarenkäten.

2020 har varit och är fortsatt ett oerhört tufft och utmanande år för alla. Inte minst för de som bor hos oss och deras närstående.  Att då överträffa den sammantagna nöjdheten både i Stockholm och i riket i stort känns mycket hedrande. Dessutom har vi ett bättre resultat i år än föregående år.

Vi i Kavat vård vill vara modiga i att stå upp för dig som bor hos oss. Att du ska vara delaktig och ha inflytande.  Vi drivs av att vara nyfikna och vill ständigt hitta nya vägar så att din dag blir på ett sätt som är viktigt för dig. Vi vill också alltid vara pålitliga och hålla det vi lovar.

Vi vill aldrig slå oss till ro, utan strävar alltid efter hur vi kan bli bättre så att du fortsatt väljer oss varje dag i veckan.

Tack för ditt förtroende!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Läs mer om CovidClean här >>

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.