Besöksförbud med anledning av coronaviruset

Besöksförbud på Kavat Vårds äldreboenden.
Uppdaterat: Folkhälsomyndigheten beslutade den 1 februari att det tillfälliga besöksförbudet förlängs till och med 23 februari 2021. Förbudet berör alla Kavat Vårds äldreboenden.

För att skydda våra boende är besök just nu inte tillåtet. Besöksförbudet är en försiktighetsåtgärd för att inte få in smittan i verksamheten. Det är särskilt viktigt då våra boende tillhör en riskgrupp.

Besöksförbudet gäller även sådana tjänster som fotvård, frisör och tandvård (munhälsobedömning) med mera. Vi ber om din förståelse. Naturligtvis kommer vi att hjälpa dig och din närstående att komma i kontakt med varandra per telefon eller digitalt.

Undantag

Verksamhetsansvarig får besluta om undantag från besöksförbudet för make, maka, sambo, registrerad partner och personer under 18 år som besöker en förälder. Undantag får också göras vid särskilda omständigheter. 
Kontakta verksamhetsansvarig för mer information.

Läs mer om Folkhälsomyndighetens föreskrift om besöksförbud:

Hur Kavat Vård arbetar i den pågående pandemin

Även i Covid-19-pandemin arbetar Kavat Vård med säker och trygg omsorg.
Tydliga riktlinjer, rutiner, utrustning, engagerade medarbetare och närvarande chefer.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Läs mer om CovidClean här >>

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.