Festmåltid till Nobels ära

Nobelmiddag på Kavat Vård.
Nobeldagen är en stor händelse runt om i hela världen. Eftersom vi värnar om traditioner och måltider därtill, ville vi förstås fira Nobeldagen i sin hela prakt.

Nobel tradition på Kavat Vård

För att högtidlighålla Alfred Nobels minne och hylla alla fantastiska forskare, som gjort så mycket gott för mänskligheten, serverades en underbar festmåltid på Persikan och Bejtona i Akalla.  
Persikan är vårt boende för äldre med rötter i den persiska kulturen. Bejtona är vårt boende för arabisktalande äldre. Maten från mellanöstern har mycket gemensamt, så kocken får stående ovationer från alla!

100% nöjda med maten

Mat och dryck är en viktig del av dagen. Vi erbjuder de mest uppskattade svenska rätterna såväl som de arabiska eller de som våra boende är vana vid. Att maten hos oss är uppskattad har vi fått bekräftelse på.

Våra uppdragsgivare följer regelbundet upp alla verksamheter man har avtal med. Under perioden januari – oktober 2021 har Stockholms stad frågat de som bor hos oss på Persikan vad man tycker om boendet. Vi fick fina resultat på alla frågor! Eftersom vi lägger stor vikt vid god mat med egen kock och en trevlig måltidsmiljö, blev vi otroligt glada och stolta över att 100% alltid är nöjda med maten och måltidssituationen!

Så firade Persikan och Bejtona Nobeldagen:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Läs mer om CovidClean här >>

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.