Kavat Vård söker sjuksköterskor till äldreboende i Rimbo

Kavat vård äldreboende Muraren Rimbo.
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska och som vill bli nästa viktiga kugge i vårt tvärprofessionella team som fokuserar på att arbeta personcentrerat.

Våra boenden Muraren och Krögaren

Precis som på alla våra boenden arbetar man på Krögaren och Muraren med personcentrerad vård vilket innebär att den boende alltid står i centrum.  

Muraren är ett litet äldreboende med djur- och naturinriktning där husdjur har möjlighet att flytta med. Trädgården är fin och balkongerna stora, våra boende uppskattar djur och natur.  och som personal kommer du att vara en del av både de boendes och deras husdjurs liv.  

Krögaren har en må bra-profil och tillgång till bastu, badkar och simhall. Här finns alla möjligheter till välmående och vi lägger stor vikt vid måltiden som vi vill ska vara både vacker och välsmakande. 

Våra medarbetare på både Muraren och Krögaren är nytänkande och vi önskar förstärka teamet med fler medarbetare som har lätt för att se lösningar och som tar initiativ. Målet är att på ett engagerat sätt ge våra boende en meningsfull tillvaro. Som sjuksköterska på Muraren och Krögaren kommer du att hjälpa oss i arbetet med att uppnå vårt mål.  

Om tjänsten 

Tjänsterna är tillsvidaretjänster med tjänstgöring dagtid, helgtjänstgöring ingår.  Du kommer att ingå i vårt sjukskötersketeam och tillsammans med dina kollegor och teamchef arbetar ni i tätt samarbete med Verksamhetschef och personal samt MAS. 

I Kavats HSL-team arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter för att tillsammans säkra hälso- och sjukvård. Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska innebär bland annat att planera, utföra och dokumentera insatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov. Sjuksköterskan är en del av det tvärprofessionella teamet, och teamet är en förutsättning för att arbeta personcentrerat. För att säkerställa en god och säker vård är din handledande förmåga i omvårdnad viktig.  

Formell kompetens 
-Vi söker nya kollegor som är legitimerade sjuksköterskor.  
-Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. 
-God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. 
 
Meriterande 
-Har du arbetat inom äldreomsorg och hemsjukvård är det ett stort plus. 
-Ytterligare formell kompetens som vidareutbildning i demensvård eller vård av äldre är meriterande. 

Personlig kompetens 
Du är modig och vågar prova nya arbetssätt och utmana dig själv. Du är nyfiken och vill lära känna boende och månar om att de ska få fortsätta bestämma över hur de vill leva sitt liv. Du är pålitlig och håller alltid det du lovat.   
Du har förmåga att kommunicera med dina kollegor för verksamhetens bästa. Du ser möjligheter i stället för hinder.  

Ditt erbjudande

Att du som sjuksköterska hos Kavat Vård mår bra är viktigt för oss! Arbetsmiljön är en av de absolut viktigaste frågorna för oss.  
Hos oss på Kavat Vård får sjuksköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter så kallad “Må bra-tid” – arbetstid att använda till sådant som får dig att lättare hantera vardagen. Utöver ”Må bra-tid” har du möjlighet att nyttja det årliga friskvårdsbidraget.  
Vårt mål är att du som medarbetare ska kunna utvecklas och göra karriär inom Kavat Vård. Vi har nätverksträffar där vi möts och delar kunskap och utvecklar verksamheten.  
Naturligtvis har vi kollektivavtal. 

Kavat Vård driver nio äldreboenden i Stockholms län. Varje boende har en profil som speglar livsstil eller ett intresse. Till exempel finns språkinriktade boende för persiska, arabiska och spanska samt boenden med hotell- eller spakoncept.

Kavat Vård är kända för att vara snabbfotade och nytänkande. Att arbeta inom äldreomsorgen är ett ansvarsfullt uppdrag. Hos oss får du möjlighet att ge omsorg du tror på och är stolt över, ta egna initiativ och vara med och utveckla verksamheten.

Vår vision är att varje människa ska få vara sig själv, och leva på sitt sätt, livet ut. Våra dagar anpassas efter våra boendes behov och önskemål, inte tvärtom.

Läs mer om Kavat Vård här >>

Frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Aicha Bouhmadi som är chef för Sjukskötersketeamet.

Ansökan

Vill du söka tjänsten mailar du ditt CV samt motivation till varför du söker tjänsten till:

Tillträde enligt överenskommelse med möjlighet att börja omgående. Sänd gärna din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. 
 
Vid en eventuell intervju behöver du vara beredd att besvara frågor kring hur du i ditt tidigare arbetsliv visat nyfikenhet och vilja att prova nya arbetssätt, samt hur du arbetat för att lära känna boende och kollegor. Vi vill även veta hur du visat prov på pålitlighet i tidigare arbetssituationer.  

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Läs mer om CovidClean här >>

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.