Kategori: Nyheter

Kavat Vård uttalar sig i SvT

Kavat Vård uttalar sig i SvT

Ingen ska behöva dö ensam, menar VD Elisabet Keussen bestämt. Vi sätter alltid in ett så kallat vak vid vård i livets slut. Men trots stor erfarenhet, händer det att döden kommer tidigare än förväntat.

Covid-19, corona, coronavirus, virus

Avråder från besök

Tyvärr ökar smittspridningen av covid-19 i vårt län. Vi hänvisar till de skärpta regionala råden och avråder från besök på våra boenden.

Elisabet berättelse om Kavat Vård.

Lägesrapport Corona (Covid-19)

Kavat Vårds vd, Elisabet Keussen, berättar om läget kring coronaviruset (Covid-19) i oktober 2020 och välkomnar säkra, trygga besök.

Elisabet Keussen berättar om att Kavat öppnar för besök.

Nu öppnar vi för besök

Vi är väldigt glada över att det nationella besöks-förbudet är borta från den 1 oktober. Tillsammans med dig hoppas vi kunna göra resan till ”det nya normala” så trygg som möjligt.  

virus, covid, science

Corona (Covid-19) pandemin

Ingen har ju kunnat undgå hur corona-pandemin sveper över världen, vårt land och svensk äldreomsorg. Vi gör allt vi kan för att skydda våra boende och vår personal.

Besöksförbud på Kavat Vårds äldreboenden.

Besöksförbud

I mars beslutade regeringen om ett nationellt besöksförbud på alla äldreboenden i Sverige. Detta kommer att upphöra den 1 oktober, meddelade regeringen, Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen den 15 september.

Vi finns här för dig!

Inga frågor är för stora eller för små…

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.