Helène har hittat hem

Medarbetare Helenes berättelse - Wallinska

Uppväxt i Norrtälje, utbildad Sophiasyster med många års arbete som hotellchef. När Heléne blev verksamhetschef för Kavat Vårds Wallinska föll bitarna på plats.

Att Heléne Zetterström trivs i sin roll och på platsen, äldreboendet Wallinska i centrala Norrtälje, råden ingen tvekan om. Hon känner sig hemma i staden, inom vård- och omsorg och vet hur ett äldreboende med hotellkoncept ska drivas.
-Vi serverar maten på ett lite speciellt sätt. Vi är väldigt noga med att det ser fint ut, vi dukar vackert. Vi serverar lite god dryck till… Sen allt ifrån de här småsakerna man har på hotellet. Allt från att man t.ex. viker en liten snibb på toalettrullen till att man har room-service. Man får sitta där på morgonen i sin egna morgonrock i sin favoritfåtölj och njuta av en god frukost som man har fått beställt exakt det man vill ha för dagen, berättar Heléne.

Heléne är noga med att utveckla verksamheten, efter de boendes behov och i tiden. Just nu tar de fram en ny kaffemeny på Wallinska.

-Så att man ska kunna njuta av en cappucino, caffelatte, macchiato… Något annat gott än bara det vanliga bryggda kaffet. Och till den kan man njuta av en liten chokladbit, förklarar Heléne med ett stort leende.

Heléne har så mycket bra att berätta om boendet, dess utformning, den fina trädgården, de stora härliga inglasade balkongerna och om läget. I och med att Wallinska ligger så centralt kan de boende bibehålla sin frisör, man kan ha sin optiker kvar. Här har de allting runt knuten.

-Jag kommer att var här ända tills jag går i pension. Förhoppningsvis kanske jag till och med får dö här. För är det någonstans jag skulle vilja bo när jag blir gammal, så är det på Wallinska, avslutar Heléne.

Läs mer om CovidClean här >>

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.