Ingrid var först på Wallinska

Ingrid berättelse om Wallinska äldreboende i Norrtälje.

“Man strävar efter att det ska vara hotellboende och det är lite så. Det är faktiskt bra!” säger Ingrid, boende på äldreboendet Wallinska Kavat Vård, i Norrtälje.

-Jag kom in här för två och ett halvt år sedan tillsammans med en väninna. Och då fanns det fanns det lediga platser här, vilket det aldrig gör nu. Och det är ju inte så konstigt för det är faktiskt bra
här. Man strävar efter att det ska vara hotellboende och det är ju lite så, berättar Ingrid som var en av de första att flytta in på Wallinska.

Wallinska har satsat på ett hotell-koncept. Boendets verksamhetschef kan området, då hon inte bara är sjuksköterska, utan även drivit hotell i många år. Här kommer man in som i en lobby med loungemusik i bakgrunden. Wallinska har en vacker miljö med fina möbler och kristallkronor i taket. Sen har de stora, fina frukostbufféer. Självklart erbjuds room-service för den som önskar.

Ingrid uppskattar boendets aktiviteter. Trots att hon närmar sig hundra år är Ingrid en aktiv dam som gärna besöker konstutställningar. Men hon njuter också av de sång- och musikframträdanden som ofta gästar boendet.

-Vi har ju mycket underhållning. Det kommer snälla människor och spelar och sjunger. Och ja, det är lite kul. Ett avbrott i vardagen, berättar Ingrid. 
-Ja, jag är väldigt glad att jag kom hit, avslutar Ingrid.

Läs mer om CovidClean här >>

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.