Vi har ömsesidig tillit

Medarbetare Rikards berättelse.

Kavat Vård gav Rikard en arbetsplats där han får utveckla både verksamheten och sig själv. Rollen som verksamhetschef gör att han får arbeta problemlösande.

Rikard Säll är verksamhetschef på Kavat Vård. Han sökte sig specifikt till företaget då han ville ha en arbetsgivare som kunde ge honom frihet och låta honom utveckla verksamheten men även sig själv.
-Det har infriats, intygar Rikard.

Rikard är verksamhetschef för Kavat Vårds äldreboende Vilobacken i Tensta. Dessutom vikarierar han som verksamhetschef för en föräldraledig kollega på Birger Jarl på Norrmalm. Även om verksamheterna har olika inriktning; demensboende med all- inclusive respektive hotellkoncept, så är Rikards upplevelse av en lyckad arbetsdag den samma.

-En bra arbetsdag för mig är när jag kan gå hem och känna att jag har haft en positiv påverkan på någon. Att jag har löst något problem. Att jag har gjort att någon annan har fått en bra upplevelse, berättar Rikard.

Läs mer om äldreboendena Vilobacken och Birger Jarl, som Rikard är verksamhetschef för.

Läs mer om CovidClean här >>

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.