Jobba hos oss?

Är du en Kajsa Kavat som utöver relevant utbildning också är modig, pålitlig och nyfiken? Självklart måste du också tycka om ”mormor”! Se våra lediga tjänster.

Är du en Kajsa Kavat och vill jobba hos Kavat Vård?Kavat Vård skapar boende vi själva skulle välja. Alla har rätt till en god vård och omsorg, men man vill ha den på olika sätt! Därför har våra boenden ett tydligt erbjudande. Du kan t ex välja ett spansktalande äldreboende, ett boende med hotellkoncept eller till ett där möblerna ingår i hyran.
Sätter du också alltid den äldres behov i första rummet? Stämmer våra värdeord; ”modig”, ”nyfiken” och ”pålitlig” in på dig? Då är du kanske vår blivande kollega!

Vi erbjuder

På Kavat Vård får du möjligheter och stöd att utvecklas och växa. Vi arbetar tillsammans för en god arbetsmiljö som ger dig möjlighet att få ihop hela livet med jobb, familj och fritid.

Varje år har vi ett samtal om dina drivkrafter och hur du vill utvecklas. Utifrån det kommer vi tillsammans fram till nya mål för året som kommer och hur vi tillsammans skall nå dem.

Vårt mål är att du som medarbetare ska kunna utvecklas och göra karriär inom Kavat Vård. Vi har nätverksträffar där vi möts och delar kunskap och utvecklar allt från måltider till aktiviteter eller hur vi dokumenterar. Du kan t ex få ansvar för ett område du brinner för, möjlighet att bli omvårdnadskoordinator eller skiftledare.

Hos oss är det viktigt att du mår bra. Arbetsmiljön är en av de absolut viktigaste frågorna för oss. Hos oss får du ett årligt bidrag som kan användas till antingen friskvårdsaktiviteter eller nya arbetsskor.
Sjuksköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter har så kallad “Må bra-tid” – 37 timmar per år att använda till sådant som får dig att lättare hantera vardagen.

Genom vårt digitala schemasystem ser du ditt schema i realtid i din telefon. Jobbar du inte 100% har du där möjligheten att boka in dig på extra arbetspass. Vi har inga delade turer och försöker alltid lösa dina behov av justeringar. Vi vill kunna ge dig makt över din vardag!

Att arbeta hos oss

Kavat Vård är kända för att vara snabbfotade och nytänkande. Att arbeta inom äldreomsorgen är ett ansvarsfullt uppdrag. Hos oss får du möjlighet att ge omsorg du tror på och är stolt över, ta egna initiativ och vara med och utveckla verksamheten. Du kan även söka dig mellan våra olika boenden.

Vår vision är att varje människa ska få vara sig själv, och leva på sitt sätt, livet ut. Våra dagar anpassas efter våra boendes behov och önskemål, inte tvärtom. Här finns inga fasta väckningstider. Om du prioriterar bort disken en stund för att umgås med våra boende, då gör du helt rätt!

Ditt fokus ska vara på våra boende. Därför har vi ett städföretag som städar alla allmänna ytor på våra boenden. Det sparar tid som du kan använda till att umgås med de boende.

Inom Kavat Vård är vi ca 400 undersköterskor, ett 40-tal kompetenta sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter och 15 chefer som arbetar för att våra boende, medarbetare och närstående ska känna sig trygga.

Det finns en jour att kontakta hela dygnet året runt. Det finns alltid en kollega på plats med mandat att fatta beslut. Ingen ska behöva känns sig osäker eller ensam. Vi har lagt stor vikt vid att alla chefer och ledare har lång erfarenhet av både ledarskap och äldreomsorg. Våra chefer har stöd i en biträdande verksamhetschef eller administratör för att kunna finnas ute i verksamheten.
För oss är det viktigt att alla som jobbar hos oss har relevant utbildning. Utöver det är den personliga lämpligheten vår ledstjärna.

Kavat Vård har fått sitt namn från sagan om Kajsa Kavat. Den lilla flickan, som när mormor bryter benet tar saken i egna händer, finner på råd och ställer sig på torget och säljer mormors polkagrisar. Alla vill handla av den söta ”lilla torggumman”. Precis som sagans Kajsa Kavat ska vi på Kavat Vård finna på råd och lösningar på alla möjliga problem samt leverera de bästa vård- och omsorgslösningarna, med en kärleksfull relation till ”mormor”.

Kavat Vård grundades 2006. Vi är ett  vård- och omsorgsföretag som erbjuder högkvalitativ heldygnsomsorg, anpassad och utformad för äldre.

Kavat Vård i korthet

Här finns vi

Besöksadress:

Birger Jarlsgatan 91, Stockholm
Tel: 08-580 047 00
Epost: info@kavatvard.se

Läs mer om CovidClean här >>

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.