Nyheter

Här kan du ta del av nyheter från Kavat Vård, från stort till smått. Som boende och närstående får du varje månad ett särskilt nyhetsbrev.

Låg beläggning stor utmaning.

Låg beläggning en stor utmaning

Coronapandemin pressar svensk äldreomsorg hårt. På äldreboendena har pandemin medfört en hög arbetsbelastning och stora merkostnader. Samtidigt minskar beläggningen på många äldreboende.

Nyår, Newroz, mat firande på Persikan & Bejtona.

Nouruz (nyår), på Persikan

På Persikan i Akalla, bor äldre med rötter i Iran. Vi har därmed förmånen att få fira nouruz (nyår) på det sätt som perser och många andra folkslag i Mellanöstern gör!

Säkra besök på äldreboenden.

Välkommen på säkra besök!

Den 24 februari upphör besöksförbudet på särskilda boenden för äldre. Det är oerhört efterlängtat, men innebär samtidigt ett stort ansvar för oss alla. Här finns information om vad du behöver tänka på.

Besöksförbud på Kavat Vårds äldreboenden.

Besöksförbud med anledning av coronaviruset

Uppdaterat: Folkhälsomyndigheten beslutade den 1 februari att det tillfälliga besöksförbudet förlängs till och med 23 februari 2021. Förbudet berör alla Kavat Vårds äldreboenden.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.