Film från våra äldreboenden

Ta del av filmer från våra 11 verksamheter runt om i Stockholms län. Här ges du en inblick i vardera äldreboende.

Kavat Vård Bejtona är ett äldreboende med arabisk profil i Akalla. Vår personal talar arabiska och kan din kultur. Vi har egen kock som lagar mat du är van vid.

Kavat Vård Birger Jarl är ett äldreboende centralt i Stockholm med hotell-koncept. Här njuter du av mat, dryck och aktiviteter/underhållning på vår takvåning.

Kavat Vård Björksätra är ett äldreboende med all-inclusive i Sätra. Det betyder att du kan flytta in i en smakfullt möblerad lägenhet utan extra kostnad om du önskar.

Kavat Vård Brahem är ett äldreboende på Östermalm i Stockholm med hotell-koncept. Här kan du vänta dig det lilla extra. I vår vackra lobby har vi ofta trevliga sociala tillställningar.

Kavat Vård Krögaren är ett äldreboende i Rimbo med må bra-profil. Vi har tillgång till bastu, badkar och simhall. Vi pysslar om dig och är ofta ute i naturen.

Kavat Vård La Casa är ett spansktalande äldreboende i Midsommarkransen. Maten influeras av Latinamerika och vi firar alla latinamerikanska och svenska högtider.

Kavat Vård Muraren är ett litet boende med djur- och naturinriktning i Rimbo. Husdjur har möjlighet att flytta med. Vi har fin trädgård och stora balkonger.

Kavat Vård Persikan är ett äldreboende med egen kock i Akalla för dig med rötter i Iran. Här kan du tala ditt modersmål. Hos oss händer alltid något; musik, dans och trevlig samvaro.

Kavat Vård Smedbyhof är ett nytt äldreboende med all-inclusive som byggs i Upplands Väsby. Här erbjuds aktiviteter med inriktning på kultur och natur. Öppnar våren 2021.

Kavat Vård Vilobacken är ett boende för äldre med en demensdiagnos i Tensta. Här kan du välja att flytta in i en smakfullt möblerad lägenhet utan extra kostnad. Vi kallar det all-inclusive.

Kavat Vård Wallinska är ett boende i Norrtälje med hotell-koncept. Här får du det lilla extra. Vi har ofta underhållning, härlig trädgård och fina balkonger.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.