Mat och måltider

Mat och måltider är en av höjdpunkterna på Kavat Vårds äldreboenden. Vi serverar mat som du känner igen. Vi firar helger och högtider med trerätters meny och god dryck.

Vi serverar mat som du känner igen

Dagen börjar i matsalen med en frukostbuffé, som gärna får dra ut på tiden. Där serveras även lunch, middag, eftermiddagskaffe och ”kvällssmörgås”. Självklart kan du välja att äta i avskild miljö inne i din egen lägenhet. Du kan även få frukost på sängen. 

Maten vi bjuder på är mat som du känner igen. Du får gärna önska vad vi ska servera för mat. Många medarbetare tycker om att baka och ordnar med härliga bakverk till fikastunden.

Mat under helg och högtider

Helgen inleder vi på fredag eftermiddag med en fredagdsdrink. Det är en uppskattad tradition där de boende får umgås och njuta av en god drink, med eller utan alkohol, och gott snacks. Helgen fortsätter med trerätters måltider lördag och söndag, med öl eller vin för den som önskar. Våra äldreboenden fylls ofta av dofterna av läckra bakverk som vi njuter av. 

Årets alla högtider firas som sig bör. Ofta innefattar högtiderna en tradition med mat, dryck, fika och pynt. Som exempel har vi kräftskiva med sång och nubbe, vackert pyntade bord till Nobelmiddagen, bakning av lussekatter och pepparkakor till jul, sill och potatis till midsommar o.s.v.

Kavat Vårds äldreboenden har olika leverantörer av lunch och middag. Fråga respektive verksamhetschef.

Om Kavat Vård

Telefon: 08-580 047 00  
Epost: info@kavatvard.se

Postadress: 
Kavat vård AB
Box 195 16
104 32 Stockholm

Besöksadress:
Birger Jarlsgatan 91,
104 32 Stockholm

Gratis flytthjälp

Just nu erbjuder vi gratis hjälp med inflytt

Vi säger aldrig nej!

Vi hjälper dig med flytten och att komma i ordning i din nya lägenhet.
Läs Mer
Läs mer om CovidClean här >>

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.