Våra medarbetare

På Kavat Vård arbetar kompetenta vård- och omsorgsutbildade medarbetare. Läs mer om våra kavata medarbetare och vilka som har läkaransvar på våra äldreboenden.

Sjuksköterske-team

Det är våra sjuksköterskor som bedömer den boendes hälsotillstånd, vidtar lämpliga åtgärder och kallar på läkare (Läkaransvar på Kavat Vård) när det behövs.

Sjuksköterskorna arbetar i team om 3-5 sjuksköterskor på varje äldreboende. Sjuksköterskorna samverkar med rehabteamet samverkar med arbetsterapeut och fysioterapeut samt arbetar nära verksamhetschef på respektive enhet.  

Sjuksköterska finns på plats på boendena under dagtid, alla dagar i veckan. Kvällar och nätter finns sjuksköterska att tillgå med inställelsetid på 30 minuter. Kavat Vård har en egen sjuksköterskepatrull för kvällar och nätter.

På våra äldreboendes webbsidor finns kontaktinformation till sjuksköterskorna.  

Chef sjukskötersketeamet

Aicha Bouhmadi
Tel: 08-580 047 99
Epost: aicha.bouhmadi@kavatvard.se 

Rehab-team

Arbetsterapeut, sjukgymnast, fysioterapeut är Kavat Vårds medarbetare som ansvarar för rehabiliteringsinsatser.  Man arbetar i par och besöker samma äldreboenden på fasta dagar varje vecka. 

Chef rehabteamet

Helen Lindeborg Wiberg
Tel: 08-580 047 73
Epost: helen.lindeborg@kavatvard.se 

Omvårdnads-team

Hos oss arbetar kavata undersköterskor och vårdbiträden. 84 procent av våra medarbetare har en undersköterskeutbildning. På varje våning arbetar en fast personalgrupp för din trygghet och säkerhet. 

Som undersköterska kan du också fungera som kontaktman för en eller flera boende. Kontaktmannen lär känna dig lite extra väl och fungerar som ditt språkrör bland övriga medarbetare. Kontaktmannen har dialog med din närmast anhörig (om du  godkänner det) samt har en timmes egentid med dig per vecka. Det är tid som du som bor hos oss äger och bestämmer hur den ska användas. 

Våra omsorgsmedarbetare samarbetar tätt med våra sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. 

Läkar-team

Region Stockholms läkaransvar

I Stockholms län har Region Stockholm läkaransvaret på alla äldreboenden. Regionen har upphandlat ett antal fristående aktörer för detta. Kavat Vård har valt att samarbeta med Capio Legevisitten på alla äldreboenden utom Björksätra, där vi har valt Örbydoktorn.

Varje äldreboende har en fast patientansvarig läkare via läkarorganisationen. Läkaren bedömer behov, ordinerar behandling, läkemedel, utredningar med mera i nära samverkan med Kavat Vårds sjuksköterskor. Läkaren besöker äldreboendet fasta dagar i veckan. Våra sjuksköterskor kan nå en läkare dygnet runt alla dagar i veckan.

Om Kavat Vård

Telefon: 08-580 047 00  
Epost: info@kavatvard.se

Postadress: 
Kavat vård AB
Box 195 16
104 32 Stockholm

Besöksadress:
Birger Jarlsgatan 91,
104 32 Stockholm

Gratis flytthjälp

Just nu erbjuder vi gratis hjälp med inflytt

Vi säger aldrig nej!

Vi hjälper dig med flytten och att komma i ordning i din nya lägenhet.
Läs Mer
Läs mer om CovidClean här >>

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.