Våra tilläggstjänster

Vi erbjuder tilläggstjänster, som kompletterar vårt offentliga uppdrag. Vi säger aldrig nej, utan hittar lösningar – då vi alltid vill tillgodose dina önskningar och behov.

Anmäl ditt intresse till boendets verksamhetschef (kontaktuppgift hittar du på här). 

Flytthjälp

Vi hjälper dig med flytten och att komma iordning i din nya lägenhet. 
När du får besked om att det finns en ledig lägenhet på det äldreboende du önskat, behöver du fatta beslut och flytta in mycket snart. Kavat Vård erbjuder just nu kostnadsfritt hjälp med flytten!

Det här hjälper vi dig med:

  • Samtal med dig och/eller dina anhöriga, där ni beslutar och beskriver vad som ska flyttas med och hur den nya lägenheten ska möbleras. Detta sker vanligen vid ett hembesök. Vi visar upp foton av din nya lägenheten och kan tipsa om vad som skulle kunna passa.
  • Packning (vi har med oss nya kartonger) och ev. demontering av större möbler.
  • Transport
  • Uppackning
  • Möblering; hänga tavlor, gardiner, koppla in TV, montera möbler med mera.

 

Anmäl ditt intresse till boendets verksamhetschef (kontaktuppgifter hittar du här).

Per timme

Vi hjälper dig med det mesta inom ramen för vårt offentliga uppdrag. På Kavat Vård får du dessutom alltid en timme ”egentid” per vecka att förfoga över. Men kanske önskar du lite mer än så?

Drömmer du om att komma iväg och se en teaterföreställning, din favoritopera eller längtar du efter en heldagsutflykt till en plats du vill återse? Du kanske är nyfiken på hur de nya gardinerna ser ut upphängda och vill få fönstren putsade mer än en gång per år. Eller så önskar du hjälp med att boka övernattning för närstående, köpa möbler, sätta upp en spegel, sy upp byxor eller köpa presenter. Det finns också möjlighet att köpa till extrapersonal som sällskap till den som känner sig ensam, oavsett tid på dygnet.

Berätta vad du har behov av, så fixar vi det.
Våra tilläggstjänster kostar 320 kronor per timme, inklusive moms.

Anmäl ditt intresse till boendets verksamhetschef (kontaktuppgifter hittar du här, eller mejla anneli.eriksson@kavatvard.se.

Trygghetskameran ”Nattro”

Tilläggstjänsten Nattro är för dig som önskar eller behöver tillsyn nattetid men som inte vill riskera att bli störd nattetid när vi ska titta till dig.

Ingen inspelning eller lagring av bild eller film sker. Man skulle kunna likna det vid ett tittöga. Kameran är endast aktiv på de tider vi kommit överens med dig om. Kameran fungerar i totalt mörker och du behöver inte ha något ljus tänt.

Du kan avbeställa tjänsten när som helst. Kostnad: 200 kronor per månad, inklusive moms.

Anmäl ditt intresse till boendets verksamhetschef (kontaktuppgifter hittar du här).

All-inclusive

För att underlätta en inflyttning till våra boenden har Kavat Vård möjlighet att hyra ut lägenheter med tilläggstjänsten ”all-inclusive”.

Med tilläggstjänsten all-inclusive menar vi att du flyttar in i en färdigmöblerad lägenhet. Säng ingår alltid i samtliga lägenheter. I detta koncept ingår även fåtölj med fotpall, sidobord, matbord med två stolar, avlastningsbord med lådor, sängbord, spegel, pall, golvlampa, bordslampa, tavla, rullgardiner, TV samt sänglinne och frotté.

Den här tjänsten är mycket uppskattad. Det kan exempelvis vara skönt att slippa dela ett hem (om en av parterna bor kvar) eller flytta in i lugn och ro. Det går också bra att hyra delar av ”all-inclusive-konceptet”.
Tilläggstjänsten all-inclusive debiteras månatligen i samband med hyresavin. En fullt utrustad lägenhet kostar 450 kronor per månad. 

Några av Kavat Vårds äldreboenden har det här erbjudandet som grundtjänst. På Vilobacken, Björksätra och Smedbyhof behöver du inte betala extra för denna service.

Anmäl ditt intresse till boendets verksamhetschef (kontaktuppgifter hittar du här).

Om Kavat Vård

Telefon: 08-580 047 00  
Epost: info@kavatvard.se

Postadress: 
Kavat vård AB
Box 195 16
104 32 Stockholm

Besöksadress:
Birger Jarlsgatan 91,
104 32 Stockholm

Gratis flytthjälp

Just nu erbjuder vi gratis hjälp med inflytt

Vi säger aldrig nej!

Vi hjälper dig med flytten och att komma i ordning i din nya lägenhet.
Läs Mer
Läs mer om CovidClean här >>

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.