Vår verksamhet

Kavat Vård driver äldreboenden med olika inriktning. Du väljer vad som passar dig. I våra verksamheter kan du känna dig trygg, vi håller vad vi lovar.

Kavat vård är ett småskaligt företag med 11 äldreboenden. Ledarskapet är nära och geografin är begränsad. Våra boenden finns enbart i Stockholms län.

Kavat vårds äldreboenden arbetar för att erbjuda dig den bästa vården och omsorgen för dig. Som ett led i detta pryar Kavat vårds ledning en gång i månaden i på de olika äldreboendena. På så vis håller vi oss extra insatta i arbetet, kan ge det stöd som behövs och försäkra oss om att vi driver äldreboenden vi själva skulle välja. 

Vi som arbetar inom Kavat vård vill genuint skapa en bra situation för dig som bor hos oss; det är vår drivkraft.

Namnet Kavat Vård kommer från sagan om Kajsa Kavat av Astrid Lindgren. I sagan berättas om Kajsa Kavat och hennes mormor som lagar polkagrisar och säljer på torget. En dag ramlar mormor och bryter benet. Kajsa finner på råd och hittar lösningar på alla möjliga problem. Det lyser av iver om Kajsa när hon ställer sig på torget och säljer mormors polkagrisar på julmarknaden. Det är hög kvalitet på Kajsas produkter, hon levererar i tid och alla uppskattar den lilla och så personligt engagerade torggumman.

Precis som Kajsa Kavat, arbetar våra medarbetare i verksamheterna med att hitta lösningar på alla problem. Vi arbetar enligt de ”Kavata” värdeorden: pålitlig, nyfiken och modig.

Hos oss kan du känna dig trygg. Vi håller vad vi lovar. Kavat Vård är nyfikna på dina och våra medarbetarnas åsikter i avsikt att tillgodose önskemål och bli ännu bättre!  Vi säger inte nej då vi inspireras av att hitta lösningar. Vårt mod är en drivkraft till engagemang och utveckling.

På Kavat Vård tycker vi att det är viktigt att den äldre får välja! Allt från vilket äldreboende, äldreboendets inriktning till vad som händer och sker i vardagen.

Att de som bor på Kavat Vårds äldreboenden har valt märks tydligt både vad gäller språk, kultur och innehåll i vardagen. Vi driver äldreomsorgens ”Hilton”, Brahem på Östermalm, Birger Jarl med hotellkoncept i Vasastan, Björksätra med ”all inclusive” i Sätra samt ett äldreboende med må bra-profil i Rimbo.

Vi har även flera språk- och kulturprofilerade äldreboenden som persiskt, arabiskt och ett för personer med rötter i latinamerika.

De boendes behov kommer i första hand. Vi finns till för dem som bor hos oss och inte tvärtom. Varje satsad krona skall komma de äldre till del. Vi visar respekt för den enskildes egna val och behov av integritet. Vård, omsorg och service utformas med hög tillgänglighet, där vi erbjuder trygghet, inflytande, kontinuitet samt ett aktivt och meningsfullt liv. 
Klimatet på våra äldreboenden ska kännetecknas av hög service och vänligt bemötande. Närståendes förtroende är avgörande och de ska alltid känna sig välkomna och ges möjlighet att vara delaktiga, aktiva och bidra med sin kompetens.

Ekonomi och ägarstruktur

Verksamheten Kavat Vård AB grundandes 2006. Majoritetsägare är Dr. Lars Brune genom Svenska Rehabiliterings Sjukhus Aktiebolag.  

Kavat Vårds företagsledning består av Elisabet Keussen, Annika von Axelson, Helena Rådberg, Lise-lotte Henretta och Ellinor Greigård. Verksamhetsledningen består av ovan nämnda personer samt Kavat Vårds verksamhetschefer.

Läs mer om CovidClean här >>

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.