Tillgänglighet

Här presenteras hjälpmedel som underlättar för besökaren att navigerandet på kavatvard.se samt kontaktuppgifter om du som besökare av vår webbplats har önskemål om vi kan utveckla något.

Ändra textstorlek på dator

För att ändra storleken på texten på vår webbplats trycker du Ctrl-tangenten och snurrar hjulet på din datormus. Du kan även justera storleken genom att använda Ctrl-tangenten tillsammans med + eller . För att återställa trycker du Ctrl och 0 (nolla). 

Inställningar i webbläsaren

Det går även att ändra textstorleken på texten genom att göra inställningar i din webbläsare. I de flesta webbläsare och versioner utförs justeringen under Visa och sedan Zoom alternativt Textstorlek. Se också hjälpavsnittet för din webbläsare. 

Hjälpmedel i datorn

Det finns också hjälpmedel inbyggda i operativsystemet för Windows. Som exempel finns förstoringsmöjligheter liksom inbyggd skärmläsare. Dessa hittar du under Startmenyn. Klicka på Alla program, välj Tillbehör och sedan Hjälpmedel

Även Mac OS X innehåller en rad olika hjälpmedelstekniker för personer med nedsatt syn, så som en inbyggd skärmläsare, skärm- och pekarförstoring och inställningar för hög kontrast. 

Om Webbplatsen

Telefon: 08-580 047 00  
Epost: info@kavatvard.se

Postadress: 
Kavat vård AB
Box 195 16
104 32 Stockholm

Besöksadress:
Birger Jarlsgatan 91,
104 32 Stockholm

Läs mer om CovidClean här >>

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.