Sjuksköterska sökes till Björksätra

Björksätra äldreboende, Kavat Vård.
Vi vill förstärka vårt team med ytterligare en sjuksköterska som kommer att vara placerad vid vårt äldreboende Björksätra.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med tjänstgöring dagtid, helgtjänstgöring ingår.  Tillträde enligt överenskommelse med möjlighet att börja omgående. Sänd gärna din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

I Kavats HSL-team arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter för att tillsammans säkra hälso- och sjukvård. Dina  arbetsuppgifter som sjuksköterska innebär bland annat att planera, utföra och dokumentera insatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov. Sjuksköterskan är en del av det tvärprofessionella teamet, och teamet är en förutsättning för att arbeta personcentrerat. För att säkerställa en god och säker vård är din handledande förmåga i omvårdnad viktig.

I Kavat Vård är vi snabbfotade och nytänkande och arbetar med målet att på ett engagerat sätt ge våra boende en meningsfull tillvaro och förutsättningar att leva sitt liv utifrån sina förutsättningar. Precis som på alla våra boenden arbetar vi med personcentrerad vård. Björksätra är ett all-inclusive boende där man kan flytta in i en smakfullt möblerad lägenhet utan extra kostnad.

Som sjuksköterska blir du en viktig kugge i arbetet att uppnå ovanstående. Det visar sig bland annat genom att du är flexibel och kan anpassa dig till ett varierat flöde gällande våra 6 korttidsboende. Det är viktigt att du känner dig trygg medicintekniskt och med följande arbetsuppgifter: sätta perifera infarter, skötsel av centrala infarter, såromläggningar, katetersättning/hantering, blodtransfusioner och antibiotikaadministrering.

Kavat Vård driver nio äldreboenden i Stockholms län. Varje boende har en profil som speglar livsstil eller ett intresse. Till exempel finns språkinriktade boende för persiska, arabiska och spanska samt boenden med hotell- eller spakoncept.

Kavat Vård är kända för att vara snabbfotade och nytänkande. Att arbeta inom äldreomsorgen är ett ansvarsfullt uppdrag. Hos oss får du möjlighet att ge omsorg du tror på och är stolt över, ta egna initiativ och vara med och utveckla verksamheten.

Vår vision är att varje människa ska få vara sig själv, och leva på sitt sätt, livet ut. Våra dagar anpassas efter våra boendes behov och önskemål, inte tvärtom.

Läs mer om Kavat Vård här >>

Din kompetens

– Vi söker en ny kollega som är legitimerad sjuksköterska.
– Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.
– God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt.
– Erfarenhet från akutsjukvård alternativt akutgeriatrik, eller korttidsvård är viktigt. 
– Har du arbetat inom äldreomsorg och hemsjukvård är det ett stort plus.
– Ytterligare formell kompetens som vidareutbildning i vård av äldre är meriterande.

För att passa i rollen behöver du ha förmågan att arbeta självständigt i alla delar som hör till rollen samt vara trygg i att göra egna bedömningar.

Ditt erbjudande

Att du som sjuksköterska hos Kavat Vård mår bra är viktigt för oss! Arbetsmiljön är en av de absolut viktigaste frågorna för oss.

Hos oss på Kavat Vård får sjuksköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter så kallad “Må bra-tid” – arbetstid att använda till sådant som får dig att lättare hantera vardagen. Utöver ”Må bra-tid” har du möjlighet att nyttja det årliga friskvårdsbidraget.

Vårt mål är att du som medarbetare ska kunna utvecklas och göra karriär inom Kavat Vård. Vi har nätverksträffar där vi möts och delar kunskap och utvecklar verksamheten.

Naturligtvis har vi kollektivavtal.

Frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Aicha Bouhmadi som är chef för Sjukskötersketeamet.

Ansökan

Vill du söka tjänsten mailar du ditt CV samt motivation till varför du söker tjänsten till:

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Läs mer om CovidClean här >>

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.