Sjuksköterska sökes till äldreboendet Vilobacken

Vilobacken äldreboende, Spånga.
Vi vill förstärka vårt team med ytterligare en sjuksköterska som kommer att vara placerad vid vårt äldreboende Vilobacken.

Precis som på alla våra boenden arbetar man på Vilobacken med personcentrerad vård. På Vilobacken finns fina naturområden och man har därför startat ett arbete med att utveckla möjligheterna till utevistelse.  Till exempel kommer man att prova par cykel och arbetar med att hitta arbetssätt som gör utevistelse möjlig i varierat väder.

Våra medarbetare på Vilobacken är snabbfotade och nytänkande och arbetar med målet att på ett engagerat sätt ge våra boende en meningsfull tillvaro och leva sitt liv utifrån sina förutsättningar.

Läs mer om Vilobacken här >>

Kavat Vård driver nio äldreboenden i Stockholms län. Varje boende har en profil som speglar livsstil eller ett intresse. Till exempel finns språkinriktade boende för persiska, arabiska och spanska samt boenden med hotell- eller spakoncept.

Kavat Vård är kända för att vara snabbfotade och nytänkande. Att arbeta inom äldreomsorgen är ett ansvarsfullt uppdrag. Hos oss får du möjlighet att ge omsorg du tror på och är stolt över, ta egna initiativ och vara med och utveckla verksamheten.

Vår vision är att varje människa ska få vara sig själv, och leva på sitt sätt, livet ut. Våra dagar anpassas efter våra boendes behov och önskemål, inte tvärtom.

Läs mer om Kavat Vård här >>

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 75 % med tjänstgöring dagtid, helgtjänstgöring ingår. Tillträde enligt överenskommelse med möjlighet att börja omgående. Sänd gärna din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

I Kavats HSL-team arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter för att tillsammans säkra hälso- och sjukvård. Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska innebär bland annat att planera, utföra och dokumentera insatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov. Sjuksköterskan är en del av det tvärprofessionella teamet, och teamet är en förutsättning för att arbeta personcentrerat. För att säkerställa en god och säker vård är din handledande förmåga i omvårdnad viktig.

Ditt erbjudande

Att du som sjuksköterska hos Kavat Vård mår bra är viktigt för oss! Arbetsmiljön är en av de absolut viktigaste frågorna för oss.

Hos oss på Kavat Vård får sjuksköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter så kallad “Må bra-tid” – 37 timmar per år att använda till sådant som får dig att lättare hantera vardagen. Utöver ”Må bra-tid” har du möjlighet att nyttja det årliga friskvårdsbidraget.

Vårt mål är att du som medarbetare ska kunna utvecklas och göra karriär inom Kavat Vård. Vi har nätverksträffar där vi möts och delar kunskap och utvecklar verksamheten.

Naturligtvis har vi kollektivavtal.

Din kompetens

  • Vi söker en ny kollega som är legitimerad sjuksköterska.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av yrket, men vi välkomnar även nyutexaminerade sökande.
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.
  • God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt.
  • Har du arbetat inom äldreomsorg och hemsjukvård är det ett stort plus.
  • Ytterligare formell kompetens, vidareutbildning i demensvård, alt vård av äldre är meriterande.

 

För att passa i rollen behöver du ha förmågan att arbeta självständigt i alla delar som hör till rollen samt vara trygg i att göra egna bedömningar.

Frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Aicha Bouhmadi som är chef för Sjukskötersketeamet. 

Ansökan

Vill du söka tjänsten mailar du ditt CV samt motivation till varför du söker tjänsten till: 

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.