Tilläggstjänster

Vi uppfyller dina önskningar och förgyller din vardag

Hos oss på Kavat Vård säger vi aldrig nej, utan försöker alltid tillgodose dina önskningar och behov, även om det ligger utanför vårt offentliga uppdrag. Vi gör det genom att erbjuda så kallade tilläggstjänster. Exempel på ett vanligt önskemål är sällskap till och under ett släktkalas eller möjligheten att flytta in med sin hund, även om du inte själv längre orkar gå ut med den. Denna typ av tjänster offererar vi baserat på en kostnad per timme (se ”Tjänster per timme”).

 

Utöver tjänster per timme, kan du hyra din lägenhet hos oss färdigmöblerad, vi kallar det ”All-inclusive”. Du kan också få hjälp av en inredningsdesigner att inreda din nya lägenhet på äldreboendet med väl utvalda ägodelar från den gamla bostaden, se under ”inreda”. Vi kan i samarbete med flyttfirman Grabbarna Flytt erbjuda prisvärd flytthjälp, som kan samordnas med tjänsten ”Inreda” om du så önskar.

 

Om du inte vill bli störd under natten, men ändå veta att någon tittar till dig kan du hyra en trygghetskamera till din lägenhet (trygghetslarm ingår).

 

Utmana oss gärna – vi är till för dig och inte tvärtom!

Purple lilac bouquet in vase and present laid on wooden table.
Tjänster per timme

Känner du ibland att det skulle vara skönt att få hjälp med vissa saker för att förenkla din vardag? Då kan vi på Kavat Vård hjälpa dig.

 

Drömmer du om att komma iväg och se en teaterföreställning, din favoritopera
eller längtar du efter en utflykt i naturen med kaffetermos och bullar?

 

Du kanske är nyfiken på hur de nya gardinerna ser ut upphängda och då vill du naturligtvis även att fönstren ska vara putsade.

 

Andra önskemål som Kavat Vård erbjuder tilläggstjänster för är t ex övernattningsmöjligheter för närstående, hjälp att sätta upp gardiner, köpa möbler, flytthjälp, sätta upp en spegel, sy upp byxor, inköp av presenter och julklappar.

 

Det finns också möjlighet att köpa till extrapersonal som sällskap till den som känner sig ensam alla tider på dygnet.

 

Oavsett vad som önskas så fixar vi det, det finns egentligen ingenting vi inte kan hjälpa dig med.

 

Våra tjänster kostar 320 kronor per timme, inklusive moms.

 

FÖR MER INFORMATION

Du är alltid välkommen att kontakta din verksamhetschef, eller mejla
anneli.eriksson@kavatvard.se

All-inclusive

För att underlätta en inflyttning till våra boenden har Kavat Vård möjligheten att hyra ut lägenheter med ”all-inclusive-koncept”.

 

I detta koncept ingår fullt eller delvis inredda lägenheter. Utöver säng – som ingår i samtliga lägenheter – består möbleringen av en fåtölj med fotpall, sidobord, matbord med två stolar, avlastningsbord med lådor, sängbord, spegel, pall, golvlampa, bordslampa, tavla, rullgardiner, TV samt sänglinne och frotté.

 

Det går även bra att hyra enskilda delar av ”all-inclusive-konceptet”.

 

Om du som boende är intresserad av att köpa tjänsten ”all-inclusive” debiteras det månatligen i samband med hyresavin. En fullt utrustad lägenhet enligt beskrivningen ovan kostar 450 kronor per månad. Ett särskilt avtal upprättas.

 

Anmäl ditt intresse till aktuell verksamhetschef.

flower_closeup_72dpi
Inreda

Vi hjälper dig att inreda din nya lägenhet

 

När du får besked om att det finns en ledig lägenhet på det äldreboende du stått i kö till, behöver du fatta beslut och flytta in mycket snart. Kavat Vård erbjuder en tilläggstjänst som hjälper dig med det praktiska!

 

I tjänsten ingår ett hembesök av en inredare på 1-1,5 timmar. Inredaren planerar tillsammans med dig vad ifrån hemmet som ska flyttas till den nya lägenheten.

 

Vi utgår från dina egna möbler, tavlor, gardiner, mattor och övriga dekorationer.  Inredaren står för möblering samt montering av tavlor, gardinstänger med mera i det nya boendet. Själva flytten ingår inte (anlita gärna Grabbarna Flytt, se ”Flytthjälp”).

 

Det enda du behöver packa själv är kläder och hygienartiklar.

 

Pris: 5 900 kr, inklusive moms.

 

Bokning: info@kavatvard.se

Flytta_inreda_skissbild
Flytthjälp

Kavat Vård väljer att rekommendera Grabbarna Flytt om du önskar flytthjälp.

 

Precis som vi, arbetar Grabbarna Flytt för att kunden ska få en positiv upplevelse. De säger heller aldrig nej, ger aldrig upp och är pålitliga. Vi delar helt enkelt värderingar.

 

Grabbarna fixar allt som du kan behövas ha hjälp med vid en flytt. Vad och vart du än vill flytta står vi redo att hjälpa dig. Grabbarna kommer gärna hem till dig för att se vad det är som ska flyttas och tillsammans med dig planera din flytt. Självklart är estimeringen gratis!

 

Äldre som bor hos eller ska flytta till  Kavat Vård har 15% på timpriset!

 

Två grabbar och en 18 m³-lastbil: 590 kr/h efter RUT-avdrag.
Tre grabbar och en 18 m³-lastbil: 725 kr/h efter RUT-avdrag.
Fyra grabbar och två 18 m³-lastbilar: 1 015 kr/h efter RUT-avdrag.

 

Utöver detta tillkommer en fast kostnad i transportkostnad baserad på köravståndet.

 

Alla priser är angivna inklusive moms.

 

För mer information

Kontakta regionchef Emil Travergård på
0702-92 92 84 eller info@grabbarnaflytt.se

Sov gott med trygghetskamera i lägenheten. Kavat Vård Tilläggstjänst.
Trygghetskamera i lägenheten

Om du önskar/behöver tillsyn under natten, sker det i form av att personal försiktigt smyger in för att titta till att allt står rätt till. Om du inte vill riskera att bli störd, men ändå ha tillsyn, kan vi erbjuda en trygghetskamera som tilläggstjänst.

 

Kameran är aktiv endast på de tider vi kommit överens med dig om. Ingen inspelning eller lagring av bild eller film sker. Man skulle kunna likna det vid ett tittöga.

 

Kameran fungerar i totalt mörker och du behöver inte ha något ljus tänt.

 

Du kan avbeställa tjänsten när som helst.

 

Kostnad: 200 kronor per månad, inklusive moms.

 

Klicka här för att ladda ner dokument med beställningskupong!