Undersköterskor sökes till Smedbyhof

Undersköterska sökes till Smedbyhof.
Tycker du om att arbeta med äldre? Då är kanske detta något för dig! Vi söker just nu undersköterskor till vår nya verksamhet Smedbyhof i Upplands Väsby.

Undersköterska, äldreboende Smedbyhof, Upplands Väsby

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande:

Utbildning (krav)

Smedbyhof

Precis som på alla våra boenden arbetar man på Smedbyhof med personcentrerad vård. På Smedbyhof finns fina naturområden och vi kommer därför utveckla möjligheterna till utevistelse. Till exempel kommer man att prova par cykel och arbetar med att hitta arbetssätt som gör utevistelse möjlig i varierat väder.

Våra medarbetare på Smedbyhof kommer vara snabbfotade och nytänkande och vi önskar förstärka vår nya verksamhet med medarbetare som har lätt för att se lösningar och som tar initiativ. Målet är att på ett engagerat sätt ge våra boende en meningsfull tillvaro.

 

Om tjänsten

UNDERSKÖTERSKOR TILL SMEDBYHOF

 • Omfattning: 70-100 %.
 • Tillträde: 15 januari eller enligt överenskommelse.
 • Tjänsterna tillsätts löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
 • Sista ansökningsdag 31/10 2021.
 • Tillsvidareanställningar med provanställning 6 månader vid nyanställning.
 • Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
 • Vi utlyser även tjänsterna internt.

 

Formell kompetens

 • Utbildad undersköterska.
 • Erfarenhet av äldrevård och att arbeta med äldre.
 • Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.
 • God vana/erfarenhet av att dokumentera.

Det är meriterande om du har någon vidareutbildning inom demens eller annan vidareutbildning inom området äldre. Det är även meriterande om du har arbetat inom annat serviceyrke.

 

Personlig kompetens

Vi önskar att du är initiativrik med en vilja och förmåga att ge våra boende det lilla extra så de får guldkant på tillvaron.

Vid tillsättandet av tjänsterna vill vi få arbetsgrupper med kollegor som har lätt för att samarbeta och som lyssnar på andras åsikter samt kompromissar om det behövs. Vi ser det som avgörande att du hittar lösningar då problem uppstår och att du kan arbeta ensam om det krävs.

 

Vid frågor

Har du frågor om tjänsten som Undersköterska är du välkommen att mejla dina kontaktuppgifter till: jobb@kavatvard.se så kontaktar vi dig så snart vi har möjlighet.

Ansökan

Vill du söka tjänsten som undersköterska är du välkommen med din ansökan via mejl till jobb@kavatvard.se.

I ansökan vi vill ha din CV med personliga brev och utbildningsintyg samt att du är beredd att besvara frågor kring hur du i ditt arbete visat prov på god samarbetsförmåga, hur du hittat lösningar på problem samt hur du engagerat dig i att skapa guldkant på tillvaron för våra boende.

Välkommen med din ansökan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Läs mer om CovidClean här >>

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.