Undersköterska / vårdbiträde sökes till äldreboenden i Rimbo

Muraren äldreboende, Rimbo.
Vi söker dig som är undersköterska / vårdbiträde och är intresserad av en visstidsanställning på äldreboendena Muraren och Krögaren i Rimbo.

Precis som på alla våra boenden arbetar man på Krögaren och Muraren med personcentrerad vård vilket innebär att den boende alltid står i centrum.
Muraren är ett litet äldreboende med djur- och naturinriktning där husdjur har möjlighet att flytta med. Trädgården är fin och balkongerna stora, våra boende uppskattar djur och natur och som personal kommer du att vara en del av både de boendes och deras husdjurs liv.

Krögaren har en må bra-profil och tillgång till bastu, badkar och simhall. Här finns alla möjligheter till välmående och vi lägger stor vikt vid måltiden som vi vill ska vara både vacker och välsmakande.

Våra medarbetare på både Muraren och Krögaren är nytänkande och önskar förstärka teamet med fler medarbetare som har lätt för att se lösningar och som tar initiativ. Målet är att på ett engagerat sätt ge våra boende en meningsfull tillvaro.

Läs mer om Muraren här >>
Läs mer om Krögaren här >>

Om tjänsten

Vår vision är att varje människa ska få vara sig själv, och leva på sitt sätt, livet ut, därför anpassas arbetet efter våra boendes behov och önskemål, inte tvärtom. 

Du kommer att fylla en viktig funktion genom att fungera som timanställd vid ordinarie personals frånvaro, behovet är löpande och du kan själv ange när du är intresserad av att arbeta lediga pass. 

Att arbeta inom äldreomsorgen är ett ansvarsfullt uppdrag. Hos oss får du möjlighet att ge omsorg du tror på och är stolt över, ta egna initiativ och vara med och utveckla verksamheten. Du kan även söka dig mellan våra olika boenden. 

Tillträde sker löpande och enligt överenskommelse.
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Formell kompetens

  • Utbildad undersköterska eller vårdbiträde.
  • Erfarenhet av äldrevård.
  • Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.
  • God datorvana samt goda dokumentationskunskaper.

Meriterande

Meriterande om du arbetat med eller har specialistutbildning i demens.

Personlig kompetens

Du är modig och vågar prova nya arbetssätt och utmana dig själv. Du är nyfiken och vill lära känna boende och månar om att de ska få fortsätta bestämma över hur de vill leva sitt liv. Du är pålitlig och håller alltid det du lovat.  

Du har förmåga att kommunicera med dina kollegor för verksamhetens bästa. Du ser möjligheter i stället för hinder.

Frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Nolin som är verksamhetschef på Muraren och Krögaren.

Ansökan

Ansökan mailas till: eva.nolin@kavatvard.se 

Bifoga CV samt motivering till varför du söker tjänsten. Intervjuer och tillsättande av tjänster sker löpande. Skicka gärna din ansökan omgående men senast 2021-02-28.

Vid en eventuell intervju behöver du vara beredd att besvara frågor kring hur du i ditt tidigare arbetsliv visat nyfikenhet och vilja att prova nya arbetssätt, samt hur du arbetat för att lära känna boende och kollegor.
Vi vill även veta hur du visat prov på pålitlighet i tidigare arbetssituationer.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.