Våra äldreboenden

Kavat vård erbjuder äldreboende med olika inriktning och profil.
I kombination med våra tilläggstjänster och vårt sätt att anpassa oss efter våra boendes behov, finns alltid ett äldreboende som passar dig!

Bejtona äldreboende, Akalla.

Kavat Vård Bejtona är ett äldreboende med arabisk profil i Akalla. Vår personal talar arabiska och kan din kultur. Vi har egen kock som lagar mat du är van vid.

Birger Jarl äldreboende - Norrmalm.

Kavat Vård Birger Jarl är ett äldreboende centralt i Stockholm med hotell-koncept. Här njuter du av mat, dryck, aktiviteter och underhållning på vår takvåning.

Äldreboendet Björksätra, Kavat Vård.

Kavat Vård Björksätra är ett äldreboende med all-inclusive i Sätra, Stockholm (även korttidsboende). Här kan du flytta in i en smakfullt möblerad lägenhet.

Kavat Vård Brahem, äldreboende, Östermalm, Stockholm.

Kavat Vård Brahem är ett äldreboende på Östermalm i Stockholm med hotell-koncept. Här kan du vänta dig det lilla extra. I vår vackra lobby har vi ofta trevliga sociala tillställningar.

Krögaren äldreboende, Rimbo.

Kavat Vård Krögaren är ett äldreboende i Rimbo med må-bra-profil. Vi har tillgång till bastu, jacuzzi och simhall. Vi pysslar om dig och är ofta ute i naturen.

La Casa äldreboende, Spånga.

Kavat Vård La Casa är ett spansktalande äldreboende i Midsommarkransen. Maten influeras av Latinamerika och vi firar alla latinamerikanska och svenska högtider.

Muraren, äldreboende i Rimbo med Spa-profil

Kavat Vård Muraren är ett litet boende med djur- och naturinriktning i Rimbo. Husdjur har möjlighet att flytta med. Vi har fin trädgård och stora balkonger.

Persikan äldreboende, Akalla.

Kavat Vård Persikan är ett äldreboende med egen kock i Akalla för dig med rötter i Iran. Här kan du tala ditt modersmål. Hos oss händer alltid något; musik, dans och trevlig samvaro.

Smedbyhof äldreboende Upplands Väsby.

Kavat Vård Smedbyhof är ett nytt äldreboende med all-inclusive som byggs i Upplands Väsby. Här erbjuds aktiviteter med inriktning på kultur och natur. ÖPPNAR JANUARI 2022

Vilobacken äldreboende, Spånga.

Kavat Vård Vilobacken är ett boende för äldre med en demensdiagnos i Tensta. Här kan du välja att flytta in i en smakfullt möblerad lägenhet utan extra kostnad. Vi kallar det all-inclusive.

Wallinska äldreboende, Norrtälje.

Kavat Vård Wallinska är ett boende i Norrtälje med hotell-koncept. Här får du det lilla extra. Vi har ofta underhållning, härlig trädgård och fina balkonger.

Våra äldreboenden

Vård och omsorg

Gratis flytthjälp

Just nu erbjuder vi gratis hjälp med inflytt

Vi säger aldrig nej!

Vi hjälper dig med flytten och att komma i ordning i din nya lägenhet.
Läs Mer

Telefon: 08-580 047 00  
Epost: info@kavatvard.se

Postadress: 
Kavat vård AB
Box 195 16
104 32 Stockholm

Besöksadress:
Birger Jarlsgatan 91,
104 32 Stockholm