Birger Jarl – äldreboende Norrmalm

Kavat Vård Birger Jarl är ett äldreboende på Norrmalm i Stockholm med hotellkänsla. Här njuter du av mat, dryck och aktiviteter/underhållning på vår takvåning.

Kavat Vård Birger Jarl är ett äldreboende på Norrmalm i Stockholm med hotellkänsla. Här njuter du av mat, dryck och aktiviteter/underhållning på vår takvåning.

Birger Jarl äldreboende - Norrmalm.
Spela videoklipp

Mitt i city hittar du Birger Jarl; ett äldreboende med hotellkänsla. Boendet vänder sig till dig med höga krav på service, bemötande och som vill ha det där ”lilla extra”. Vi har vackra lokaler, fina balkonger och en härlig takvåning för aktiviteter och underhållning med en balkong där du kan titta ut över staden.

Vi säger aldrig nej och kan med tilläggstjänster tillhandahålla det som inte ingår i vårt offentliga uppdrag.

Livet på Birger Jarl

Mat och måltider är äldreomsorg på Kavat Vårds äldreboenden.Vi lägger stor vikt vid måltiderna på Birger Jarl. I och med vårt hotellkoncept erbjuder vi fina måltider och room- service för den som önskar. Dagen startar med en härlig frukostbuffé i matsalen. Vi bereder förrätter, efterrätter och bakar gärna läckerheter till fikastunden. Måltiden ska vara vacker och vi dukar fint. 

Helgen inleds med en fredagsdrink och fortsätter med extra fina måltider. Ofta fikar vi på våra stora balkonger.

Läs mer om mat och måltider här.

Aktiviteter är äldreomsorg på Kavat Vårds äldreboenden.

De gemensamma aktiviteter som just nu är populära hos oss är bingo, sittgymnastik, café med tema, filmvisningar och spela spel. Vi nyttjar gärna vår fina gemensamma våning höst upp i huset med balkong för  musikframträdanden, föreläsningar och frågesport.

På din egentid med din kontaktman kan du som exempel få handmassage, lösa korsord eller nyttja vårt centrala läge och besöka ett konditori. Vi bjuder på deltagande i studiecirklar.

Läs mer om våra aktiviteter här.

Hos oss får du hjälp dygnet runt. Våra undersköterskor svarar på larm inom fem minuter. Vi har sjuksköterskor på plats alla dagar i veckan. På kvällar och nätter kan en sjuksköterskepatrull enkelt tillkallas vid behov. Arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut finns på överenskomna dagar varje vecka.
Boendet har en namngiven läkare via Region Stockholm.

Läs mer om våra medarbetare här.

 

Vi erbjuder tilläggstjänster, som kompletterar vårt offentliga uppdrag. Vi säger aldrig nej, utan försöker alltid tillgodose dina önskningar och behov.

Läs mer om våra tilläggstjänster här.

Kontakta Birger Jarl

Tf. Verksamhetschef
Rickard Säll
Tel: 08-580 047 15
Epost: rikard.sall@kavatvard.se

Kontakt - Birger Jarl

Bitr. Verksamhetschef
Magnus Gustafsson
Tel: 08-580 048 52
Epost: magnus.gustafsson@kavatvard.se

Sjuksköterska
Tjänstgörande Ssk
Tel: 08-580 048 55
Epost: birgerjarl.ssk@kavatvard.se 

Telefon till våningarna
Våning 1: 08 – 580 048 60 
Våning 2: 08 – 580 048 64
Våning 3: 08 – 580 048 68
Våning 4: 08 – 580 048 73 
Våning 5: 08 – 580 048 77 
Våning 6: 08 – 580 048 81 

Besök Birger Jarl

Besöksadress
Birger Jarlsgatan 91,
113 56 Stockholm

Vi finns här för dig!

Inga frågor är för stora eller för små…

Kostnadsfri inflytt

Just nu erbjuder vi kostnadsfri inflytt på alla våra boenden

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.