Björksätra – äldreboende Sätra

Kavat Vård Björksätra är ett äldreboende med all-inclusive Sätra, Stockholm (även korttidsboende). Det betyder att du kan flytta in i en smakfullt möblerad lägenhet utan extra kostnad om du önskar.

Kavat Vård Björksätra är ett äldreboende med all-inclusive Sätra, Stockholm (även korttidsboende). Det betyder att du kan flytta in i en smakfullt möblerad lägenhet utan extra kostnad om du önskar.

Film från Björksätra äldreboende Kavat Vård.
Spela videoklipp

Björksätra, ett äldreboende med all-inclusive, ligger centralt i Sätra. Här finns lägenheter för både permanent boende och korttidsvistelse för dig utan en demensdiagnos . För att underlätta för dig att flytta till oss, kan du flytta in i en färdigmöblerad lägenhet. Vi kallar det all-inclusive. Våra balkonger är stora och härliga och lägenheterna rymliga och fina. I närmiljön finns gröna promenadvägar.

Via tilläggstjänster kan vi tillhandahålla även det som inte ingår i vårt offentliga uppdrag.

Livet på Björksätra

Mat och måltider är äldreomsorg på Kavat Vårds äldreboenden.Mat och dryck har en central roll och är något vi lägger stor vikt vid. Lunch och middag beställs medan vi själva lagar förrätter, efterrätter och bakar gärna läckerheter till dessert eller fikastunden. Måltiden ska vara vacker och vi dukar fint.

Helgen startar vi med en fredagsdrink, vi dukar vi extra fint och har färska blommor på borden, för att markera att det är helg. Ofta fikar vi på våra stora balkonger.

Läs mer om mat och måltider här.

Aktiviteter är äldreomsorg på Kavat Vårds äldreboenden.Vår aktivitetsansvarig tar fram veckoscheman med aktiviteter som de som bor hos oss uppskattar. Just nu är bingo, sittgymnastik, bowling och kaffe med prat populärt. Du som bor hos oss kan delta i studiecirklar tack vare vårt samarbete med Medborgarskolan.

Vi anordnar uppskattade utflykter med buss där du får möjlighet att njuta av nya miljöer och av god fika eller mat på restaurang.

Läs mer om våra aktiviteter här.

Hos oss får du hjälp dygnet runt. Våra undersköterskor svarar på larm inom fem minuter. Vi har sjuksköterskor på plats alla dagar i veckan. På kvällar och nätter kan en sjuksköterskepatrull enkelt tillkallas vid behov. Arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut finns på överenskomna dagar varje vecka. Boendet har en namngiven läkare via Region Stockholm.

Läs mer om våra medarbetare här.

Vi erbjuder tilläggstjänster, som kompletterar vårt offentliga uppdrag. Vi säger aldrig nej, utan försöker alltid tillgodose dina önskningar och behov.

Läs mer om våra tilläggstjänster här.

“Det är så bra personal och trevliga människor så man kan inte annat än trivas här.” berättar Börje som bor på Kavat Vårds äldreboende Björksätra i Sätra.

Börje berättar om Kavat Vårds äldreboende Björksätra i Sätra.

Kontakta Björksätra

Verksamhetschef
Giovanna Zumaeta
Tel: 08-580 047 13
Epost: giovanna.zumaeta@kavatvard.se

Kontakt - Björksätra

Administration
Raweideh Afrshoun 
Tel: 08 – 580 047 17 
Epost: raweideh.afrshoun@kavatvard.se 

Sjuksköterska
Tel: 08-580 047 40 
Epost: bjorksatra.ssk@kavatvard.se 

Telefon till våningarna
Våning 2: 08 – 580 047 18 
Våning 3: 08 – 580 047 25
Våning 4: 08 – 580 047 30 
Våning 5: 08 – 580 047 35 

Besök Björksätra

Besöksadress
Frösätrabacken 7 D
127 36 Skärholmen

Vi finns här för dig!

Inga frågor är för stora eller för små…

Kostnadsfri inflytt

Just nu erbjuder vi kostnadsfri inflytt på alla våra boenden

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.