Björksätra – äldreboende Sätra

Kavat Vård Björksätra är ett äldreboende med all-inclusive Sätra, Stockholm (även korttidsboende). Det betyder att du kan flytta in i en smakfullt möblerad lägenhet utan extra kostnad om du önskar.

Björksätra ligger centralt i Sätra och är ett äldreboende för dig utan demensdiagnos. Här finns 48 lägenheter, varav 6 stycken är för korttidsvistelse.  För att underlätta för dig att flytta till oss, kan du flytta in i en färdigmöblerad lägenhet. Vi kallar det all-inclusive. Våra balkonger är stora och härliga och lägenheterna rymliga och fina. I närmiljön finns gröna promenadvägar.

Via tilläggstjänster kan vi tillhandahålla även det som inte ingår i vårt offentliga uppdrag.

Certifierat enligt CovidClean™

Björksätra kan härmed påvisa att de uppfyller standarden för en smittsäker miljö.

Läs mer om CovidClean här >>.

Mat och dryck har en central roll och är något vi lägger stor vikt vid. Lunch och middag beställs medan vi själva lagar förrätter, efterrätter och bakar gärna läckerheter till dessert eller fikastunden. Måltiden ska vara vacker och vi dukar fint.

Helgen startar vi med en fredagsdrink, vi dukar vi extra fint och har färska blommor på borden, för att markera att det är helg. Ofta fikar vi på våra stora balkonger.

Läs mer om mat och måltider här.

Vår aktivitetsansvarig tar fram veckoscheman med aktiviteter som de som bor hos oss uppskattar. Just nu är bingo, sittgymnastik, bowling och kaffe med prat populärt. Du som bor hos oss kan delta i studiecirklar tack vare vårt samarbete med Medborgarskolan.

Vi anordnar uppskattade utflykter med buss där du får möjlighet att njuta av nya miljöer och av god fika eller mat på restaurang. 

Läs mer om våra aktiviteter här.

Hos oss får du hjälp dygnet runt. Våra undersköterskor svarar på larm inom fem minuter. Vi har sjuksköterskor på plats alla dagar i veckan. På kvällar och nätter kan en sjuksköterskepatrull enkelt tillkallas vid behov. Arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut finns på överenskomna dagar varje vecka. Boendet har en namngiven läkare via Region Stockholm. 

Läs mer om våra medarbetare här.

Vi erbjuder tilläggstjänster, som kompletterar vårt offentliga uppdrag. Vi säger aldrig nej, utan försöker alltid tillgodose dina önskningar och behov. 

Läs mer om våra tilläggstjänster här.

“Det är så bra personal och trevliga människor så man kan inte annat än trivas här,” berättar Börje som bor på Kavat Vårds äldreboende Björksätra i Sätra.

Läs Mer >>

Börje berättar om Kavat Vårds äldreboende Björksätra i Sätra.

Verksamhetschef
Giovanna Zumaeta
Tel: 08-580 047 13
Epost: giovanna.zumaeta@kavatvard.se

Administration
Raweideh Afrshoun
Tel: 08 – 580 047 17 
Epost: raweideh.afrshoun@kavatvard.se 

Sjuksköterska
Tel: 08-580 047 40 
Epost: bjorksatra.ssk@kavatvard.se

Telefon till våningarna
Våning 2: 08 – 580 047 18 
Våning 3: 08 – 580 047 25
Våning 4: 08 – 580 047 30
Våning 5: 08 – 580 047 35

Adress
Frösätrabacken 7 D
127 36 Skärholmen
Öppna karta

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Våra äldreboenden

Vård och omsorg

Gratis flytthjälp

Just nu erbjuder vi gratis hjälp med inflytt

Vi säger aldrig nej!

Vi hjälper dig med flytten och att komma iordning i din nya lägenhet.
Läs Mer

Telefon: 08-580 047 00  
Epost: info@kavatvard.se

Postadress: 
Kavat vård AB
Box 195 16
104 32 Stockholm

Besöksadress:
Birger Jarlsgatan 91,
104 32 Stockholm

Läs mer om CovidClean här >>

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.