Krögaren – äldreboende Rimbo

Kavat Vård Krögaren är ett äldreboende i Rimbo med må bra-profil. Vi har tillgång till bastu, badkar och simhall. Vi pysslar om dig och är ofta ute i naturen.

Krögaren, ett äldreboende i Rimbo med må bra-profil, hittas i den gamla hotelldelen vid badhuset i hjärtat av samhället. Via badhuset i samma byggnad, har vi tillgång till SPA med badkar och bastu. Där kan vi njuta av egentid med massage, nagelvård och fotbad.

Vi har nära till naturen där vi ofta promenerar och njuter av frisk luft. Utanför dörren har vi matbutik, bibliotek, café, fotvård, frisör, busstorget med mera.

Certifierat enligt CovidClean™

Krögaren kan härmed påvisa att de uppfyller standarden för en smittsäker miljö.

Läs mer om CovidClean här >>.

Kavat Vård lägger stor vikt vid mat och måltider. Dessa kan bidra till ökat välmående. Måltiden ska vara vacker och vi dukar fint. Vi beställer maten från ett lokalt företag och lagar själva förrätter, efterrätter och bakar gärna läckerheter till dessert eller fikastunden.

Helgen startar vi med en uppskattad fredagsdrink. Måltiderna ger möjlighet till en social och trevlig stund. Ofta fikar vi på våra stora balkonger och tittar på torglivet.

Läs mer om mat och måltider här.

Många av våra aktiviteter syftar till att du ska må extra bra. Vi ordnar njutbara stunder i vårt sparum med relaxmusik och tända ljus. Vi ger handmassage, fotbad, målar naglar och sköter hår och skägg.

Vi promenerar gärna i den vackra natur som finns runt hörnet och njuter på de stora balkongerna. Kavat Vård driver äldreboendet Muraren, som ligger ett stenkast från Krögaren. När det passar träffas vi gärna för gemensamma aktiviteter. 

Läs mer om våra aktiviteter här.

Hos oss får du hjälp dygnet runt. Våra undersköterskor svarar på larm inom fem minuter. Vi har sjuksköterskor på plats alla dagar i veckan. På kvällar och nätter kan en sjuksköterskepatrull enkelt tillkallas vid behov. Arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut finns på överenskomna dagar varje vecka. Boendet har en namngiven läkare via Region Stockholm. 

Läs mer om våra medarbetare här

Vi erbjuder tilläggstjänster, som kompletterar vårt offentliga uppdrag. Vi säger aldrig nej, utan försöker alltid tillgodose dina önskningar och behov. 

Läs mer om våra tilläggstjänster här.

Verksamhetschef
Camilla Carnö
Tel: 08-580 066 03
Epost: camilla.carno@kavatvard.se

Bitr. verksamhetschef
Peter Liljeholm
Tel: 08-580 066 04
Epost: peter.liljeholm@kavatvard.se

Sjuksköterska
Tel: 08-580 066 10
Epost: rimbo.ssk@kavatvard.se 

Telefon till våningarna
Våning 1: 08-580 066 01 
Våning 2: 08-580 066 09 

Adress
Rimbo Torg 11, 
762 31 Rimbo
Öppna karta >>

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Våra äldreboenden

Vård och omsorg

Gratis flytthjälp

Just nu erbjuder vi gratis hjälp med inflytt

Vi säger aldrig nej!

Vi hjälper dig med flytten och att komma i ordning i din nya lägenhet.
Läs Mer

Telefon: 08-580 047 00  
Epost: info@kavatvard.se

Postadress: 
Kavat vård AB
Box 195 16
104 32 Stockholm

Besöksadress:
Birger Jarlsgatan 91,
104 32 Stockholm

Läs mer om CovidClean här >>

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.