La Casa – äldreboende Midsommarkransen

Kavat Vård La Casa är ett spansktalande äldreboende i Midsommarkransen. Maten influeras av Latinamerika och vi firar alla latinamerikanska och svenska högtider.

Kavat Vård La Casa är ett spansktalande äldreboende i Midsommarkransen. Maten influeras av Latinamerika och vi firar alla latinamerikanska och svenska högtider.

Film om La Casa äldreboende.
Spela videoklipp

La Casa är ett spansktalande äldreboende i Midsommarkransen utanför Stockholm med spansk profil. Alla medarbetare talar spanska och har förståelse för den latinamerikanska kulturen. Maten, de varma känslorna, färgerna, festerna, musiken och språket skapar tillsammans en hemmiljö för dig med rötter i den latinamerikanska kulturen.

Hos oss på La Casa kan du vila i ditt eget språk och umgås med andra som talar samma språk och delar din kultur.

Livet på La Casa

Mat och måltider är äldreomsorg på Kavat Vårds äldreboenden.På La Casa har mat och dryck har en central roll. Vi serverar svensk husmanskost och kompletterar med traditionell latinamerikansk mat, bakverk och sidorätter. De latinamerikanska och svenska högtidernas maträtter serveras, under traditionella former. Exempelvis äter vi chilenska empanadas på Chiles nationaldag, sill och potatis på den svenska nationaldagen och så vidare.

På La Casa är det ofta fest, inte minst för smaklökarna.

Läs mer om mat och måltider här.

Aktiviteter är äldreomsorg på Kavat Vårds äldreboenden.På det spansktalande äldreboendet La Casa händer det alltid något. Vi firar alla svenska och alla latinamerikanska högtider och nationaldagar. Det blir mycket fest. Huset fylls av musik, dans, liv och rörelse. Vi har fin trädgård där vi gärna umgås och äter något gott.

Hos oss kan du delta i bingo, sittgymnastik, poesiläsning, gå promenader med mera.
Vi bjuder på deltagande i studiecirklar i samarbete med Medborgarskolan. 

Läs mer om våra aktiviteter här.

Hos oss finns sjuksköterska att nå dygnet runt, alla dagar i veckan. Sjukgymnast, fysioterapeut och arbetsterapeut finns fasta dagar varje vecka.

Läs mer om våra medarbetare här.

HSL-teamet består av alla medarbetare med en legitimation; sjuksköterskor, sjukgymnaster/fysioterapeut och arbetsterapeut. Internt säger vi ”sjukskötersketeamet” och ”rehabteamet”.

Vi erbjuder tilläggstjänster, som kompletterar vårt offentliga uppdrag. Vi säger aldrig nej, utan försöker alltid tillgodose dina önskningar och behov.

Läs mer om våra tilläggstjänster här.

Kontakta La Casa

Verksamhetschef
Therese Ankargård 
Tel: 08-580 047 45
Epost: therese.ankargard@kavatvard.se

Kontakt - La Casa

Administration
Yamileth Dibba
Tel: 08-580 076 22 
Epost: yamileth.dibba@kavatvard.se 

Sjuksköterska
Tel: 08-580 076 25 
Epost: lacasa.ssk@kavatvard.se 

Telefon till våningarna
BV: 08-580 076 30
Plan 1A: 08-580 076 35
Plan 1B: 08-580 076 41

Besök La Casa

Besöksadress
Majstångsvägen 6,
126 33 Hägersten

Vi finns här för dig!

Inga frågor är för stora eller för små…

Kostnadsfri inflytt

Just nu erbjuder vi kostnadsfri inflytt på alla våra boenden

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.