Smedbyhof – äldreboende Upplands Väsby

Kavat Vård Smedbyhof är ett nytt äldreboende i Upplands Väsby. Här har du möjlighet att flytta in i en smakfullt möblerad lägenhet utan extra kostnad om du önskar.

Kavat Vård Smedbyhof är ett nytt äldreboende i Upplands Väsby. Här har du möjlighet att flytta in i en smakfullt möblerad lägenhet utan extra kostnad om du önskar.

Film om våra äldreboendet Smedbyhof, Upplands-väsby.
Spela videoklipp

Smedbyhof, är ett nytt äldreboende av mindre modell som just nu byggs centralt i Upplands Väsby. Här kommer du att ha tillgång till trädgård och balkonger på varje våning. Du kan välja att flytta in i en färdigmöblerad lägenhet, kostnadsfritt. Vi kallar det all-inclusive.

Högst upp i huset kommer det finnas en stor samlingssal, som du kan låna för att uppmärksamma födelsedagar, liksom för gemensamma aktiviteter, filmvisning med mera. Där kommer det också att finnas ett gym.

Livet på Smedbyhof

Mat och måltider är äldreomsorg på Kavat Vårds äldreboenden.Mat och dryck har en central roll och är något vi kommer att lägga stor vikt vid. Vi kommer själva att bereda förrätter, efterrätter och baka läckerheter till fikastunden. Måltiden ska vara vacker och fint dukad. Måltiden ska ge möjlighet till en social och trevlig stund, men den som önskar kan självklart äta i sin egen lägenhet.

Vi tror att de fina balkongerna kommer att användas flitigt till fikastunderna.

Läs mer om mat och måltider här.

Aktiviteter är äldreomsorg på Kavat Vårds äldreboenden.Vi planerar för aktiviteter med fokus på kultur och natur, gärna tillsammans med barnen på förskolan i samma fastighet. På äldreboendet finns ett gym, salong och stor, härlig samlingssal. Balkonger på varje våning och en trevlig utemiljö.

Du kommer att bjudas in till musikframträdanden, filmvisning och annat i vår stora samlingssal högst upp i huset. Denna lokal kan du även boka för att ha kalas vid födelsedagar och annat med dina nära och kära

Läs mer om våra aktiviteter här.

Hos oss får du hjälp dygnet runt. Våra undersköterskor svarar på larm inom fem minuter. Vi har sjuksköterskor på plats alla dagar i veckan. På kvällar och nätter kan en sjuksköterskepatrull enkelt tillkallas vid behov. Arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut finns på överenskomna dagar varje vecka.
Boendet har en namngiven läkare via Region Stockholm.

Läs mer om våra medarbetare här

Vi erbjuder tilläggstjänster, som kompletterar vårt offentliga uppdrag. Vi säger aldrig nej, utan försöker alltid tillgodose dina önskningar och behov.

Läs mer om våra tilläggstjänster här.

Kontakta Smedbyhof

Kontakt
Elisabet Keussen
Tel: 08-580 047 02
Epost: elisabet.keussen@kavatvard.se

Kontakt - Smedbyhof

Bemanning och administration
Justine Andersson
Bitr. verksamhetschef
Telefon: 08-580 047 11
Epost: justine.andersson@kavatvard.se

Sjuksköterska
Tjänstgörande Ssk
Telefon: 08-580 047 74
Epost: bejtona.ssk@kavatvard.se

Besök Smedbyhof

Besöksadress

ÖPPNAR VÅREN 2021

Vi finns här för dig!

Inga frågor är för stora eller för små…

Kostnadsfri inflytt

Just nu erbjuder vi kostnadsfri inflytt på alla våra boenden

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.