Smedbyhof – äldreboende Upplands Väsby

Kavat Vård Smedbyhof är ett nytt äldreboende i Upplands Väsby. Här har du möjlighet att flytta in i en smakfullt möblerad lägenhet utan extra kostnad om du önskar.

INFLYTTNING PÅGÅR!

Smedbyhof, är ett nytt äldreboende av mindre modell centralt i Upplands Väsby. Här har du att ha tillgång till trädgård och balkonger på varje våning. Du kan välja att flytta in i en färdigmöblerad lägenhet, kostnadsfritt. Vi kallar det all-inclusive.

Högst upp i huset finns en stor festsal, som du kan låna för att uppmärksamma födelsedagar, liksom för gemensamma aktiviteter, filmvisning med mera. Där finns också en ateljé för kreativt skapande och Hälsokällan, med utrymme för enklare skönhetsbehandlingar och ett litet gym.  

Mat och dryck har en central roll och är något vi lägger stor vikt vid. På Smedbyhof är det vi själva som bereder förrätter, efterrätter och bakar läckerheter till fikastunden. Måltiden ska vara vacker och fint dukad. Måltiden ska ge möjlighet till en social och trevlig stund, men den som önskar kan självklart äta i sin egen lägenhet.

Våra fina balkonger kommer att användas flitigt till fikastunderna.

Läs mer om mat och måltider här.

Vi anordnar aktiviteter med fokus på kultur och natur, gärna tillsammans med barnen på förskolan i samma fastighet. På äldreboendet finns ett gym, salong, ateljé och stor härlig festsal. 

På Smedbyhof bjuds du in till musikframträdanden, filmvisning och annat i vår stora samlingssal högst upp i huset. 

Läs mer om våra aktiviteter här.

Hos oss får du hjälp dygnet runt. Våra undersköterskor svarar på larm inom fem minuter. Vi har sjuksköterskor på plats alla dagar i veckan. På kvällar och nätter kan en sjuksköterskepatrull enkelt tillkallas vid behov. Arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut finns på överenskomna dagar varje vecka.
Boendet har en namngiven läkare via Region Stockholm.

Läs mer om våra medarbetare här

Vi erbjuder tilläggstjänster, som kompletterar vårt offentliga uppdrag. Vi säger aldrig nej, utan försöker alltid tillgodose dina önskningar och behov. 

Läs mer om våra tilläggstjänster här.

Intresserad av att bo på Smedbyhof?

Om du eller någon du känner är intresserad av en plats på Smedbyhof, kontaktar du en biståndshandläggare i den kommun du bor. Bor du i Upplands Väsby, nås de via Väsby direkt på telefonnummer 08-590 970 00.
Om du beviljas bistånd, kan du välja Smedbyhof.

Snart kommer du som är intresserad av Smedbyhof äldreboende ges möjligheten att bjudas in på visning. Vill du redan nu anmäla ditt intresse, kan du fylla i nedan formulär, så kontaktar vi dig när det är aktuellt att visa runt på boendet.

Du är även alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Intresseanmälan Smedbyhof

Jag vill bli kontaktad gällande:

Övrigt:

Annika Von Axelson
Tel: 08-580 047 05
Epost: annika.von.axelson@kavatvard.se

Adress
Ryttargatan 276,
194 71 Upplands Väsby
Öppna karta >>

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Våra äldreboenden

Vård och omsorg

Gratis flytthjälp

Just nu erbjuder vi gratis hjälp med inflytt

Vi säger aldrig nej!

Vi hjälper dig med flytten och att komma i ordning i din nya lägenhet.
Läs Mer

Telefon: 08-580 047 00  
Epost: info@kavatvard.se

Postadress: 
Kavat vård AB
Box 195 16
104 32 Stockholm

Besöksadress:
Birger Jarlsgatan 91,
104 32 Stockholm

Läs mer om CovidClean här >>

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.