Virtuell visning brahem

Välkommen att göra en rundvandring hos oss på Brahem – i din egen takt

Välkommen till Brahem − ett äldreboende med hotellkoncept.

Klicka gärna på bilderna för att få veta mer om Brahem!

Välkommen till Brahems foajé.

Vår nyligen renoverade foajé är generös och välkomnande. Här på Brahem finns det något att se fram emot varje dag. Gemenskapen är av central betydelse och här i foajén har vi både sittgymnastik och musikframträdanden.

Aktivitetsrum.

Aktivitetsrummet/samlingssalen på entréplan erbjuder en ljus och trevlig miljö med bekväma sittmöbler, instrument för trevliga sång- och musikstunder, samt träningsredskap. Här erbjuds aktiviteter och underhållning av olika slag.

Exempel på lägenhet – oinredd.

Brahem består av 64 lägenheter i åtta våningsplan.
Våra lägenheter är ca 30 m2 med egen dusch, toalett och trinettkök.

Exempel på lägenhet – inredd.

Våra lägenheter är ca 30 m2 med egen dusch och toalett och trinettkök.
Du möblerar själv din lägenhet efter eget tycke och smak.

Allrum/Vardagsrum

Måltiderna är en glädjestund och något att se fram emot på Brahem. Vi arbetar aktivt med vårt måltidskoncept. Det innebär bland annat frukostbuffé som dukas upp i den gemensamma våningsmatsalen, och för den som vill finns alltid alternativet att avnjuta frukosten på sängen.

Bibliotek

På varje våningsplan finns ett gemensamt kök med matsal, vardagsrum, ett litet bibliotek och en gemensam balkong.  I våningens lilla bibliotek ges möjlighet till förkovran eller nöjesläsning i lugn och ro.

Balkong och terrass

Brahem finns på Brahegatan ett stenkast från Stureplan, och med fantastisk utsikt. På varje våning finns en gemensam balkong. Från våning 1 finns utgång till en stor terrass som alla boende i huset är välkomna att nyttja.