Verksamhetschef sökes till äldreboenden i Rimbo

Versamhetschef sökes till Rimbo.
Då nuvarande verksamhetschef går i pension, söker vi hennes efterträdare till våra äldreboenden Krögaren och Muraren centralt i Rimbo!

Kavat Vård Krögaren har 19 lägenheter och är ett äldreboende för äldre med demensdiagnos. Vi har en må-bra-profil och tillgång till bastu, jacuzzi och simhall.

Kavat Vård Muraren har 27 lägenheter, varav flertalet är avsedda för äldre med en demensdiagnos. Boendet har en djur- och naturinriktning. Husdjur har möjlighet att flytta med. Vi har fin trädgård och stora balkonger.

Du har ett 40-tal medarbetare. Sjuksköterskor finns stationerade i verksamheten och ingår i ett företagsövergripande HSL-team. Du har en biträdande verksamhetschef till din hjälp på halvtid.

Verksamheterna drivs i egen regi.

Om tjänsten

Som verksamhetschef ingår du i företagets verksamhetsledning och rapporterar direkt till vice VD.   

Tjänsten innebär:

  • Personalansvar: rekrytering, kompetensplaner för medarbetarna, medarbetarsamtal, arbetsmiljö mm.
  • Handleda personal vid införande av nya arbetssätt och metoder.
  • Kommunikation med boende, närstående och vårdgrannar.
  • Tät dialog med uppdragsgivare och proaktivt arbete för att säkra en jämn och hög beläggning.
  • Följa och anpassa bemanning efter beläggning.
  • Budgetansvar.  
  • Arbeta med utgångspunkt från företagets värderingar.

Kvalifikationer

Du som söker har relevant akademisk examen, exempelvis socionom eller sjuksköterska. Du har fungerat som verksamhetschef på äldreboende i många år och är trygg i ditt ledarskap. Det är meriterande om du har gått Socialstyrelsens nationella ledarskapsutbildning för chefer inom äldreomsorgen. Det är också meriterande om du tidigare stått på tillstånd. 

Du är en varm, kommunikativ person med förmåga att sätta mål på såväl kort som lång sikt. Du sätter stort värde på att finnas ute i verksamheten och gömmer dig inte bakom ett skrivbord. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kavat Vård erbjuder dig marknadsmässiga villkor, härliga kollegor samt ett coachande ledarstöd.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2021-05-30 till hr@kavatvard.se
Vi hanterar inkomna ansökningar löpande. 

Vid frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika von Axelson, vice vd, tfn 08-580 047 05.
Obs! Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kavat Vårds bärande idéer

Vi finner inspiration i sagofiguren Kajsa Kavat, som är modig, nyfiken och pålitlig. Dessutom älskar hon ”mormor”.

Vi arbetar efter ett antal bärande idéer, där några av de viktigast är att vi finns till för de som bor hos oss och inte tvärtom. Varje satsad krona skall komma de äldre till del. Klimatet på våra äldreboenden ska kännetecknas av hög service och vänligt bemötande. Närståendes förtroende är avgörande och de ska alltid känna sig välkomna och ges möjlighet att vara delaktiga, aktiva och bidra med sin kompetens. Vi säger inte nej, ryms inte önskemålen inom ramen för vårt offentliga åtagande erbjuder vi tilläggstjänster. Våra äldreboenden är boenden vi själva skulle välja.

Läs mer om Kavat Vård här >>

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.