Verksamhetschef sökes till Smedbyhof

Smedbyhof söker undersköterskor.
Vi söker en verksamhetschef som vill vara med och forma vårt nya äldreboende Smedbyhof, i Upplands Väsby.

Att arbeta på Kavat Vård

Kavat Vård driver tio äldreboenden i Stockholms län. På Kavat Vård ska de boendes behov komma i första hand. Vi finns till för de som bor hos oss och inte tvärtom. Allt vi gör ska vara värdeskapande och säkerställa kundnytta och varje satsad krona skall komma de äldre till del. Vi visar respekt för den enskildes egna val och behov av integritet. Klimatet på våra äldreboenden ska kännetecknas av hög service och vänligt bemötande. Närståendes förtroende är avgörande och de ska alltid känna sig välkomna och ges möjlighet att vara delaktiga, aktiva och bidra med sin kompetens.

Vi säger inte nej! Ryms inte önskemålen inom ramen för vårt offentliga åtagande erbjuder vi tilläggstjänster. Vi bygger äldreboende som vi själva skulle välja!

Nu öppnar vi ett nytt boende i Upplands Väsby och söker dig som vill vara med och forma det. Smedbyhof består av 40 lägenheter. Smedbyhof ligger i samma byggnad som en förskola. Vi ser framför oss generationsöverskridande möten i vardagen där nybörjare och veteraner får mötas för att dela tankar och glädje.

Vad söker vi. Kan det vara du?

Vi söker en verksamhetschef på heltid. Som verksamhetschef ingår du i företagets verksamhetsledning och rapporterar direkt till vice VD.  I rollen som verksamhetschef har du budget och resultatansvar, leder och utvecklar verksamhetens kvalitet och företagsanda på ett engagerat och kommunikativt sätt. För oss är det viktig att du är närvarande och engagerad i verksamheten. Det gör att du skapar goda relationen med boende, deras närstående, personalen och uppdragsgivare.

Som chef och ledare hos oss är det viktigt att du lever efter våra värderingar.

Modig: Vi gillar att utmana oss själva och hitta lösningar. Hos oss får du vara kreativ och prova nya saker. Vi står upp för det vi kan och det vi tror på. Vårt mod leder till engagemang och bidrar till utveckling. Vi säger inte nej utan hittar lösningar. 

Nyfiken: Vi vill veta mer om vem du är. Hos oss ska boende som flyttar in till oss kunna fortsätta leva det liv de levt tidigare eller uppnå nya drömmar. Vi är nyfikna på våra medarbetares åsikter, kompetenser och drivkrafter. Hos oss söker alla aktiv information och uppmuntras att hitta nya infallsvinklar

Pålitlig: vi har chefer och medarbetare som är pålitliga så att boende, närstående och uppdragsgivare känner sig trygga. Vi håller vad vi lovar.

Dokumenterade krav på dig som söker:

Du har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg tex. Socionom eller sjuksköterska. Du har några års erfarenhet av äldreomsorg och dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag med goda vitsord gällande ledarskap

Övrigt:

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning 

Tillträdesdatum: Under kvartal 1 2022.

Sista ansökningsdag: 19 december 2021

Ansökan skickar du till jobb@kavatvard.se och märker mailet med VC till Smedbyhof. Om du vill veta mera om tjänsten kan du kontakta vice VD Annika von Axelson på telefon 08-58 00 47 05.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Läs mer om CovidClean här >>

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.